Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Υπέρ-Πανσέληνος των ρόδων και τα ηδονικά της αγκάθια (23/6/13)




Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω(23/6/13) είναι η δεύτερη από τις τρεις SuperMoons , ονομάζονται έτσι επειδή η Σελήνη βρίσκεται πιο κοντά στη Γη και σε ευθυγράμμιση με τον Ήλιο, εντείνοντας την επίδρασή της πάνω στη Γη και στους ανθρώπους. Η ενέργεια της Πανσελήνου ενισχύεται επίσης από τη στιγμή που εμφανίζεται πιο κοντά στο ηλιοστάσιο. Η Πανσέληνος φέρνει κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς μας στο φως, καθώς κατά τη διάρκεια μίας Πανσελήνου υπάρχει ευαισθητοποίηση και διορατικότητα. Αυτή η Πανσέληνος επικεντρώνεται πάνω στις νέες σκέψεις και στη κατανόηση που έχουμε αναπτύξει από τις 8 Ιουνίου (Νέα Σελήνη στους Διδύμους) Δείτε αν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ισχυρές είναι οι σκέψεις σας και αν τις χρησιμοποιείτε για να προστατέψετε και να εκτιμήσετε αυτά που αγαπάτε.

Ο Αιγόκερως δεν είναι μόνο το ζώδιο των κοινωνικών δομών (χρηματοδότηση, κυβέρνηση, τέχνη και επιστήμες του πολιτισμού), είναι επίσης το ζώδιο του Πατέρα, όπως ο σχέσεις είναι το ζώδιο της Μητέρας. Αυτή η Πανσέληνος επιδρά πάνω στις σχέσεις μας με την οικογένεια, το σπίτι και τη προστασία. Χρησιμοποιούμε αυτή την ενέργεια προς όφελός μας ή εις βάρος μας;
Ο Αιγόκερως ασχολείται με τη συλλογική μας ζωή, όπως ακριβώς ο Πατέρας που προσπαθεί να διδάξει στα παιδιά του πώς να συνεισφέρουν στη κοινωνία με δημιουργικό τρόπο. Η σκοτεινή πλευρά του Αιγόκερω είναι η απληστία, η δύναμη και η δόξα. Ο Καρκίνος ασχολείται με το σπίτι μας, όπως ο ρόλος της Μητέρας να αγαπά και να φροντίζει τα παιδιά της για να γίνουν αυτό που προορίζονται να γίνουν. Η σκιερή πλευρά του Καρκίνου είναι η υπερπροστασία και η υπερευαισθησία επιτρέποντας τους φόβους να εμποδίζουν την αυθεντικότητά μας. Έτσι, αυτή η Πανσέληνος μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πως η κοινωνία μας βοηθά να διατηρήσουμε μία ασφαλή και καρποφόρα ζωή. Αν η κοινωνία δεν το κάνει τότε πρέπει να την αλλάξουμε.

Υπάρχει ελπίδα πως οι πιο θετικές ενέργειες θα επικαλεστούν κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου αυτής καθώς οι πλανήτες σχηματίζουν ένα μοναδικό πρότυπο στον ουρανό. Αυτή η όψη ονομάζεται Kite. Αποτελείται από τρία τρίγωνα, δύο εξάγωνα και μία αντίθεση και μοιάζει σαν ένα διαμάντι. Σε αυτή τη Πανσέληνο, τα τρίγωνα σχηματίζονται με τον Ήλιο στο Καρκίνο, τον Κρόνο στο Σκορπιό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Τα εξάγωνα από τη Σελήνη στον Αιγόκερω, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Και φυσικά η αντίθεση από τον Ήλιο και τη Σελήνη.

Tο Kite είναι πολύ δυναμικός και συχνά υποδεικνύει επιτυχία (θετική ενέργεια). Τα ειδικά οφέλη του τριγώνου μπορούν να εστιαστούν μέσα από το πλανήτη που σχηματίζει την αντίθεση σε έναν από τους πλανήτες του Μεγάλου Τριγώνου. Αυτή μπορεί να είναι η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μερικές φορές ένα Μεγάλο τρίγωνο μπορεί να είναι απομονωμένο, αλλά με το kite υπάρχει μία διέξοδος  για τις δημιουργικές ενέργειες και τα ταλέντα. Τα εξάγωνα ωφελούν την έκφραση του εαυτού και μας παρέχουν ευκαιρίες για αυτή την έκφραση. Μαθαίνουμε τις δημιουργικές και πνευματικές πιθανότητες του Μεγάλου Τριγώνου εξαιτίας αυτού του τέταρτου πλανήτη. Και γνωρίζουμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πιθανότητες στο κοινωνικό μας περιβάλλον.
panselhnos
Αυτό το  Kite αποτελείται από το υδάτινο Μεγάλο Τρίγωνο –Ήλιος στον Καρκίνο, Κρόνος στο Σκορπιό και Ποσειδώνα στους Ιχθύες –συν τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το Μεγάλο Υδάτινο Τρίγωνο αναζητά την ηρεμία και την ειρήνη. Μας αποκαλύπτει  τις λεπτές ενέργειες του ασυνείδητου και τα συναισθήματά σας. Γινόμαστε ευαίσθητοι ψυχικά καθώς συντονιζόμαστε με τη συναισθηματική ροή του κόσμου γύρω μας. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου ψάχνει για σταθερά συναισθηματικούς ανθρώπους που μπορούν να δώσουν και να πάρουν αγάπη. Αυτός ο Ήλιος, συνειδητά υποστηρίζει την αποστολή του Κρόνου να εξαφανίσει τη τάση του Σκορπιού να παραμένει στα αρνητικά συναισθήματα. Η επιλογή γίνεται δυνατή αν εμπιστευτούμε τα πραγματικά μας συναισθήματα. Έτσι προσθέτουμε τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, πράγμα που ανοίγει μπροστά μας πνευματικές πιθανότητες και οράματα που μπορούν να γιατρέψουν αυτά που πιστεύουμε για τους εαυτούς μας και για τους άλλους. Αυτό το Μεγάλο Τρίγωνο μπορεί να μας βοηθήσει να εξισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας με την αποστολή της ψυχής μας και να ξεκινήσουμε ένα νέο μονοπάτι που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε οικονομικά, πολιτικά και περιβαλλοντολογικά θέματα που μας απασχολούν. Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα μαζέψει τις ανάγκες και τα οράματά μας και θα βρει τρόπους για να κερδίσουμε την υποστήριξη και τη φροντίδα που χρειαζόμαστε.

Οποιοσδήποτε έχει αυτούς τους πλανήτες στις πρώτες μοίρες των υδάτινων ζωδίων και στον Αιγόκερω θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή τη Πανσέληνο.
Αυτό το Μεγάλο υδάτινο Τρίγωνο δημιουργείτε στις 26 Ιουνίου μετά τη Πανσέληνο. Και τότε ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την 1η Ιουλίου και ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στο Κριό στις 3 Ιουλίου. Όπως βλέπεται, το τέλος του Ιουνίου και η αρχή του Ιουλίου θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες περίοδοι! Με τη Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 23 Ιουνίου, το Δία να μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25, τον Ερμή να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 26, τον Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 26, την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο του Λέων στις 27 και με την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα την 1η Ιουλίου και με τον Ουρανό στις 3 Ιουλίου κρατηθείτε γερά! Τα πράγματα αλλάζουν ριζικά!
panselhnos
Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Σκορπιού, το πεπρωμένο. Επειδή ο Άρης κυβερνά το ζώδιο του Σκορπιού μαζί με τον Πλούτωνα, πρέπει να προσαρμόσουμε τη σκέψη μας (ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων) για το πώς να φερόμαστε στους άλλους ανθρώπους. Ίσως είναι καλή ιδέα να κάνουμε κάτι στο άμεσο περιβάλλον μας που θα αλλάξει τα πράγματα στη ζωή μας ή στη κοινωνία. Αλλιώς, ο Άρης στους Διδύμους θα διασκορπίσει την ενέργειά μας. Ασχοληθείτε με αυτό που μπορείτε να κάνετε και που θα μετατρέψει τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Και προσέξτε τα συναισθηματικά σας πρότυπα για να δείτε αν μπορείτε να τα προσαρμόσετε στις μεταβαλλόμενες πεποιθήσεις σας.




πηγη :.astro-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: