Από έρευνα που έκανε το Reader's Digest σε
ανθρώπους που εργάζονται στην κουζίνα εστιατορίων σχετικά με το τι δεν
θα τολμούσαν να φάνε ποτέ σε ένα εστιατόριο, προέκυψαν τα εξής συμπεράσματα...
Τα προτεινόμενα πιάτα του μενού
Στο μυαλό μας πιστεύουμε ότι τα προτεινόμενα πιάτα ενός εστιατορίου είναι και αυτά που έχουν την περισσότερη δουλειά για την προετοιμασία τους ή αποτελούνται από εκλεκτά υλικά για τα οποία το εστιατόριο είναι πολύ υπερήφανο. Στην πραγματικότητα όμως, προκειμένου να προλάβουν τη μεγάλη ζήτηση για αυτά τα πιάτα, πολλά εστιατόρια τα φτιάχνουν από πριν. Το γεγονός αυτό πολλές φορές επιτρέπει την δημιουργία μικροοργανισμών βλαβερών για την υγεία μας. Αντίθετα, τα λιγότερο «διάσημα» πιάτα μπορεί να φτιάχνονται και επιτόπου.
Τα προτεινόμενα πιάτα του μενού
Στο μυαλό μας πιστεύουμε ότι τα προτεινόμενα πιάτα ενός εστιατορίου είναι και αυτά που έχουν την περισσότερη δουλειά για την προετοιμασία τους ή αποτελούνται από εκλεκτά υλικά για τα οποία το εστιατόριο είναι πολύ υπερήφανο. Στην πραγματικότητα όμως, προκειμένου να προλάβουν τη μεγάλη ζήτηση για αυτά τα πιάτα, πολλά εστιατόρια τα φτιάχνουν από πριν. Το γεγονός αυτό πολλές φορές επιτρέπει την δημιουργία μικροοργανισμών βλαβερών για την υγεία μας. Αντίθετα, τα λιγότερο «διάσημα» πιάτα μπορεί να φτιάχνονται και επιτόπου.