Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Γιατί πρέπει να ζητάτε το ποτό σας σε ίσιο ποτήρι;

 



Τα ποτήρια με καμπύλες είναι σαν τις γυναίκες με καμπύλες. Υπόσχονται πολλά, και μας παρασύρουν. Όχι μην γελάτε και μην αναρωτιέστε τι γράφουμε. Είναι γεγονός ότι το πόσο θα πιούμε είναι και θέμα ποτηριού. Το σχήμα του ποτηριού δηλαδή, παίζει μεγάλο ρόλο στην ποσότητα αλκοόλ που θα καταναλώσουμε. Μια βρετανική επιστημονική ομάδα μάλιστα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ποτήρια με καμπύλες μας κάνουν να θέλουμε να πίνουμε περισσότερο.
Και για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, οι άνθρωποι πίνουν αρκετά πιο πολύ από ποτήρια με καμπύλες που έχουν διαφορετική διάμετρο κατά μήκος τους, σε σχέση με τα ίσια ποτήρια που έχουν την ίδια διάμετρο στο πάνω και στο κάτω μέρος τους.

Τι σχέση μπορεί να έχει άραγε το αλκοολ με τα σεξουαλικά νοσήματα;

 
 
 Οι ειδικοί διαπιστώνουν ότι όσοι πίνουν πολύ έχουν διπλάσιες έως και τριπλάσιες πιθανότητες να κολλήσουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα επειδή ακριβώς γίνονται απρόσεκτοι. Πως;
 
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ζηλανδία έδειξε ότι  η συνήθεια κατανάλωσης αλκοόλ των νέων κάτω των 25, έχει οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά εμφάνισης χλαμυδιών.
Οι ερευνητές κατέγραψαν νέους σε ένα διάστημα δύο ετών. Τους εξέτασαν και διαπίστωσαν ότι  το 16% αυτών που ήταν κάτω των 25, ήταν θετικοί για χλαμύδια.

Εθισμένοι στο αλκοόλ οι Έλληνες

 



Πάνω από 800 χιλιάδες Έλληνες πίνουν αλκοόλ καθημερινά, με τους μισούς να αποδίδουν την έλλειψη ελέγχου στην  αδυναμία χαρακτήρα και δυστυχώς μόλις 3 στους δέκα αναγνωρίζουν πως η έλλειψη ελέγχου στην κατανάλωση συνιστά αλκοολισμό, χωρίς όμως να αναγνωρίζουν τα σημάδια του αλκοολισμού ως συμπτώματα ασθένειας.
Αν και το 58% δηλώνει πως καταναλώνει αλκοόλ μια φορά την εβδομάδα ή και σπανιότερα, το 42% είναι συχνοί πότες, με την κατανάλωση να κυμαίνεται από 2 με 3 φορές την εβδομάδα έως καθημερινά.
 Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, λιγότεροι από τους μισούς Έλληνες γνωρίζουν ότι η αιθυλική αλκοόλη-αλκοόλ είναι κλασική εξαρτησιογόνος ουσία, δηλαδή «ναρκωτικό».

Το internet εθίζει σαν ναρκωτικό και καταστρέφει τον εγκέφαλο όπως η κοκαΐνη


Η πολύωρη χρήση του internet από τους νέους μπορεί να τους εθίσει ακριβώς σαν να έπαιρναν ναρκωτικά ή αλκοόλ, και να καταστρέψει τον εγκέφαλο τους σαν να έκαναν χρήση κοκαΐνης. Η νέα πάθηση που αναγνωρίζουν οι επιστήμονες λέγεται Διαταραχή Εθισμού στο Διαδίκτυο και αφορά τους νέους αλλά και γενικότερα τους ανθρώπους που ξοδεύουν απίστευτο χρόνο καθημερινά, καθισμένοι μπροστά από το κομπιούτερ τους και συνδεδεμένοι online στο internet.



SlAvE To LoVe

Γνωμικα και Αποφθέγματα

wish i could fly

TO LOVE YOU MORE

Προσοχή! Ο Αποκωδικοποιητής Είναι Η Παγίδα Της Ψηφιακής Τηλεόρασης!







Η διαφορά του ψηφιακού σήματος από το αναλογικό, ενώ οπτικά δείχνει να είναι μεγάλη, η τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται για να μεταδοθεί αυτό, είναι ασήμαντη.

Το σήμα μεταδίδεται από τα ίδια σημεία μετάδοσης που υπήρχαν, στα οποία χρειάστηκε να τοποθετηθεί μόνο μια νέα κεραία. Αυτή η κεραία μεταδίδει κωδικοποιημένο, το ελεύθερο ψηφιακό σήμα που λαμβάνει από τους δορυφόρους.

Αυτό έγινε, για να μπορέσουμε να πάρουμε το ψηφιακό σήμα, με τις ήδη υπάρχουσες τηλεοπτικές κεραίες μας, για να μην χρειαστεί να βάλουμε δορυφορικό “πιάτο”.
Όλα αυτά τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά, είναι ελεύθερα. Μπορούμε λοιπόν να τα λαμβάνουμε κατευθείαν από δορυφόρο με αλλαγή κεραίας. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να πάρουμε αποκωδικοποιητή, αλλά μία δορυφορική κεραία.

Το κόστος είναι σχεδόν το ίδιο για μας και δεν θα χρειαζόταν η DIGEA να ξοδέψει τόσα εκατομμύρια για τις τοποθετήσεις των νέων κεραιών.

Tο νούμερο του σπιτιού που κατοικούμε επηρεάζει τη ζωή μας!





Κάποιοι το έχουν ξανακούσει, αλλά πιθανώς δεν το πιστεύουν, άλλοι το εξετάζουν και οι περισσότεροι μάλλον το αγνοούν. Σύμφωνα με την αριθμολογία (επιστήμη της σημασίας των αριθμών), το νούμερο του σπιτιού όπου κατοικείς ίσως επηρεάζει τη ζωή σου. Είτε αυτό είναι αλήθεια είτε όχι, εσύ μπορείς να…
ρίξεις μια ματιά στις ιδιότητες των αριθμών και να τις προσαρμόσεις αναλόγως στα πιστεύω σου.
Πώς;
Άφησε να σε ανεβάσουν ψυχολογικά οι θετικές επιδράσεις που δέχονται τα του οίκου σου. Όσο γι αυτά που ο αριθμός του σπιτιού σου δείχνει ότι πρέπει να προσέξεις, απλώς ζύγισε την πληροφορία για να δεις αν ισχύει.
Αν μη τι άλλο, δες το ως μια απλή άσκηση αυτογνωσίας.
Πώς να υπολογίσεις το νούμερο
Άθροισε τα ψηφία του αριθμού του σπιτιού, ώστε να καταλήξεις σε έναν μονοψήφιο αριθμό από το 1 έως το 9 (π.χ. λεωφόρος Συγγρού 126 = 1+2+6 = 9).
Οι ιδιότητες των αριθμών