Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Αντιμετώπιση Κρίσεων Πανικού







Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπισή των κρίσεων πανικού είναι νασυνειδητοποιήσουμε τους φόβους μας και να αναγνωρίσουμε τα συμπτώματα που εμφανίζονται. Οι κρίσεις πανικού εμφανίζονται πολύ γρήγορα και εντείνονται πολύ γρήγορα με αποτέλεσμαο χρόνος που πρέπει να δράσουμε είναι ζήτημα δευτερολέπτων. Όταν εμφανίζεται η κρίση πανικού πρέπει να γνωρίζουμε πώς θα σταματήσουμε αυτά συναισθήματα και τις σκέψεις.

Τη στιγμή που νοιώθουμε τα πρώτα συμπτώματα πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας και να πάρουμε μερικές ήρεμες αναπνοές. Με αυτό τον τρόπο ενώ ο οργανισμός μας ξεκινάει μια έντονη αντίδραση εμείς αλλάζουμε την αντίδραση αυτή και έτσι μειώνονται τα συμπτώματα. Συγχρόνως πρέπει να αλλάξουμε και τις σκέψεις που προέρχονται από την κρίση πανικού και συνήθως είναι σχετικές με τον κίνδυνο της υγείας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί επαναλαμβάνοντας λέξεις ή φράσεις όπως «είμαι καλά», δεν συμβαίνει τίποτα», «μπορώ να ελέγξω το σώμα μου» κτλ.

Κρίσεις πανικού





Η διαταραχή πανικού είναι από τις πιο συχνές ψυχικές παθήσεις της σύγχρονης κοινωνίας και ανήκει στο φάσμα των αγχωδών διαταραχών. Το άτομο που υποφέρει από διαταραχή πανικού παρουσιάζει αιφνίδια και απρόσμενα επεισόδια έντονου φόβου και άγχους. Τα επεισόδια αυτά ονομάζονται κρίσεις πανικούκαι η διάρκεια τους είναι συνήθωςμερικά λεπτά. Εκδηλώνονται χωρίς καμία προειδοποίηση και η αιτία έναρξης τους μπορεί να μην είναι γνωστή και προφανής στο άτομο.

Οι κρίσεις πανικού εκδηλώνονται σε όλες τις ηλικίες. Η συχνότητα εκδήλωσης της πρώτης κρίσης πανικού είναι μεγαλύτερη μεταξύ 20 και 40 ετών, παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχουμε και εκδήλωση σε μικρότερες ηλικίες, ακόμη και σε παιδιά. Στις γυναίκες η διαταραχή είναι 2 έως 3 φορές συχνότερη σε σύγκριση με τους άνδρες.

Ο λόγος πρέπει να πίνουμε Zεστό νερό με λεμόνι το πρωί




Ο τρόπος που ξεκινάς την μέρα σου είναι πολύ σημαντικός, δεν έχει σημασία αν είσαι μητέρα, εργάτης, επιχειρηματίας, αθλητής, το πρώτο...
πράγμα που κάνεις το πρωί έχει πολύ μεγάλη σημασία!< Μπορεί να σκέφτεσαι ότι το πρόγραμμα σου είναι πολύ φορτωμένο για ένα σωστό πρωινό, αλλά αν μπορείς να βρεις χρόνο μόνο για ένα πράγμα το οποίο μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου ένα ποτήρι ζεστό νερό με το χυμό από μισό λεμόνι είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.

Είναι πολύ απλό και τα οφέλη πολλά για να τα αγνοήσεις.


1) Ενισχύει το ανοσοποιητικό

Τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και κάλιο. Η βιταμίνη C μας βοηθάει να καταπολεμήσουμε τα κρυολογήματα και το κάλιο διεγείρει τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, επίσης βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης.

Πόσο "ψώνια" είναι τα ζώδια;


Στην ψυχολογία αλλά και στην καθημερινή ζωή οι «Νάρκισσοι» είναι εκείνοι που ερωτεύονται τον εαυτό τους σε βαθμό που κανείς να μην μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Έτσι, όλοι οι άλλοι γύρω τους βγαίνουν «λειψοί» στη σύγκριση και καμιά σχέση δεν μπορεί να ικανοποιήσει την τελειομανία τους. Στην πραγματικότητα, όλοι μας...
έχουμε μια μικρή ή μεγαλύτερη δόση ναρκισσισμού. Υπάρχει ένα κομμάτι μας που το θεωρούμε ασυναγώνιστο, καταπληκτικό, ασύγκριτο. Για άλλους είναι η εμφάνιση και η γοητεία. Για άλλους το μυαλό ή τα πλούσια συναισθήματα.
Από αστρολογική άποψη, όλα τα ζώδια μπορούν να είναι ναρκισσιστές, αλλά με διαφορετικούς τρόπους και για διαφορετικούς λόγους. Επίσης, λένε ότι η τάση αυτή ενισχύεται σε όσους έχουν τον Ήλιο σε όψη με την Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο.
Παρόλο που δεν υπάρχει… ναρκισσο-μετρητής και σε κανέναν δεν αρέσει μια υψηλή επίδοση σε αυτό τον τομέα, θα πρέπει όλοι να παραδεχτούμε πως μια δόση εγωπάθειας την έχουμε. Η αστρολογία λοιπόν, θα μας δείξει πού βρίσκεται το αδύνατο σημείο σε κάθε ζώδιο.

Kανόνες που δεν γνωρίζετε για το τέλειο φιλί






Ο Ian Kerner, PhD, σύμβουλος σχέσεων, ιδρυτής του GoodInBed.com και ένας εκ των δύο συγγραφέων του The Big, Fun, Sexy Sex Book, δίνει τις καλύτερες συμβουλές του για αξέχαστα φιλιά.

1. Σκέψου τη διάθεσή σου που κρύβεται πίσω από το φιλί.“Ο εγκέφαλος είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανο, έτσι σκέψου το συναίσθημα που θέλεις να μεταφέρεις σε αυτόν που φιλάς. Ένα φιλί μπορεί να είναι στοργικό και τρυφερό, μπορεί να είναι παθιασμένο ή μπορεί να είναι λίγο άτακτο” επισημαίνει ο Kerner.

2. Λάβε υπόψη σου το μέρος... “Υπάρχει κάτι που ονομάζεται Θεωρία Μεταφοράς Διέγερσης που λέει ότι αν κάνεις κάτι συναρπαστικό σε ένα συναρπαστικό μέρος, αυτό το αίσθημα μεταβιβάζεται. Φίλα τον αγαπημένο σου μπροστά σε κόσμο, ενώ χορεύεται ή κάπου ψηλά με ωραία θέα. Σύμφωνα με τον Kerner, όλα είναι μέρος του φιλιού.

 3. Δώσε βάση στα... ηχητικά εφέ “Ένα φιλί, σε συνδυασμό με λίγο λαχάνιασμα ή ψιθύρισμα στο αυτί του μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό!” τονίζει ο ειδικός.

 4. Φόρα ή μην φοράς κραγιόν Και τα δύο επιτρέπονται. Μια μικρή ποσότητα κραγιόν μπορεί μάλιστα να αυξήσει τη διέγερση. Από την άλλη όμως, η υπερβολική ποσότητα μπορεί να απωθήσει τον άλλον. Μην ξεχνάς ότι οι άντρες σε θέλουν όμορφη...φυσικά!

 5. Μην ξεχνάς ποιον φιλάς Ξέρεις τι σου αρέσει, αλλά πρέπει να ανακαλύψεις και τις προτιμήσεις του συντρόφου σου. Ενώ σε κάποιους αρέσει το γαλλικό φιλί, κάποιοι άλλοι μπορεί να θέλουν κάτι διαφορετικό. 

6. Μην προσπαθείς υπερβολικά “Τα φιλιά πρέπει να είναι φυσικά, γνήσια και να συνδέονται με την κάθε στιγμή” υποστηρίζει ο Kerner. 
Μην προσπαθείς να γίνεις “φανταστική” ή “παθιασμένη” την ώρα που φιλάς - αν το φιλί σου φαίνεται ψεύτικο, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Απόλαυσε απλά τη στιγμή και θα το κάνει κι ο άλλος.

Πόσο στρίγγλα είναι μια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της;

Πλανητικές απόψεις με γυναίκες που έχουν πολεμοχαρή διάθεση
Εδώ είμαστε αγόρια κι αυτό είναι για σας! Κυρίες μου, δεν θέλω να προσβληθείτε. Πέρα από τις ορμόνες που επηρεάζουν την αντίδραση των γυναικών σε μια...
κατάσταση, ο τρόπος που φωνάζουν, έχουν αγενή ξεσπάσματα και ορμάνε σε μια συμπλοκή, ψυχογραφείται μέσα από το ζώδιο τους. Έτσι, ας διασκεδάσουμε λίγο κι ας διερευνήσουμε το θέμα με μια πιο πικάντικη γλώσσα.
Οπότε σύζυγοι, εραστές και λοιποί, μήπως θα πρέπει να ελέγξετε που προσγειώνεται η πολεμοχαρής διάθεση της (κατά γενική ομολογία γίνεστε μια bitch).

Τι ψάχνουν οι άντρες στην πραγματικότητα


Πολλές γυναίκες σήμερα έχουν τη λανθασμένη εντύπωση πως από τότε που οι άντρες ξεκίνησαν να διαλέγουν τις γυναίκες, η πλειοψηφία αναζητά τη γυναίκα «μοντέλο».
Πόσο λάθος είστε. Σίγουρα υπάρχουν διάφοροι τύποι που ψάχνουν για μοντέλα, για εκείνες που δεν είναι για τα κυβικά τους και είναι τέλειες. Όμως, η πλειοψηφία των αντρών ψάχνουν για τη φυσιολογική, λογική γυναίκα που της αρέσει που και που να χαλαρώνει τρώγοντας πίτσα και πίνοντας μπίρα.
Σταματήστε να λιμοκτονείτε, αφήστε στην άκρη τα μπότοξ και σταματήστε να προσποιείστε κάτι που δεν είστε, διότι αυτές είναι οι ιδιότητες που ψάχνουν οι άντρες σε μία γυναίκα:

Οι σεξουαλικές ιδιορρυθμίες των αντρών βάσει ζωδίου



Κάθε ένα από τα ζώδια τείνει να έχει κάποια συγκεκριμένες και προβλέψιμες ιδιορρυθμίες στο κρεβάτι. Θα εκπλαγεί εκείνος αν γνωρίζετε τη κρυφή του σεξουαλική φαντασίωση που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού του τη στιγμή που δεν το έχει καν αναφέρει.

Κριός
Η κρυφή φαντασίωση του Κριού είναι αρκετά απλή. Θέλει εσείς να κάνετε την αρχή! Είτε είναι ένα παρορμητικό χάδι χωρίς να το περιμένει, να ερεθιστείτε σε ένα νέο μέρος είτε να κάνετε σεξ σε ένα ασυνήθιστο μέρος του σπιτιού. Εκπλήξτε τον!

Πώς θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα τα ζώδιά


Οι επιρροές αυτές θα ισχύουν για τους επόμενους πέντε μήνες και θα ειναι ανάλογες με τη θέση του Ποσειδώνα στους Οίκους του γενέθλιου ωροσκοπίου και απο την διέλευση του Ποσειδώνα στο γενέθλιο ωροσκοπιο.

Κριός
 Θα βιώσετε ασυνήθιστες διακυμάνσεις στα οικονομικά σας για τους επόμενους μήνες. Τα πράγματα θα είναι απρόβλεπτα, αλλά θα υπάρξει ευημερία τις πιο ασυνήθιστες στιγμές. Το ένστικτό σας θα αποδειχτεί σωστό για μία διαπραγμάτευση ακινήτου ή για μία επένδυση.

Aνάδρομος Ποσειδώνας και η επιρροή του

Ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα απο τις 7/6/13 έως τις 12/11/13

Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες ξεκινά μία πεντάμηνη περίοδο κατά την οποία τα εσωτερικά μας όρια διαλύονται. Σπάνια σκεφτόμαστε τα εσωτερικά μας όρια. Η φυσική μας τάση είναι να σκεφτόμαστε τα εξωτερικά όρια ανάμεσα σε εμάς και τους άλλους ανθρώπους, τους τρόποι με τους οποίους χειριζόμαστε τον προσωπικό μας χώρο και τις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα μπορούμε να γνωρίσουμε πως πρέπει να θέσουμε τα εσωτερικά μας όρια σε σχέση με τα εξωτερικά.

Αυτά τα εσωτερικά όρια είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν. Είναι τόσο κοντά μας κάθε μέρα χωρίς να ξέρουμε που βρίσκονται. Για αυτό το λόγο ο Ποσειδώνας θέλει να μας υπενθυμίσει την παρουσία τους που και που, δίνοντάς μας το κουράγιο να τα αντιμετωπίσουμε. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην αυθεντικότητα της ζωής μας και όσο καλύτερα τα χειριστούμε τόσο το καλύτερο για εμάς.