Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πως να κόψεις ένα μπουκαλι στην μέση με φωτια και σπαγγο!!!

Άντρας-Χουντίνι: ερωτήσεις σε ενα εξαφανισμένο!

<b>Η ιστορία: </b>βγήκατε ένα, δύο, τρία (το πολύ σου λέω) ραντεβού και μπουμ, ο Μεσιέ Χουντίνι εξαφανιζόλ! Ούτε στα τηλέφωνα απαντά, ούτε στα μέιλ αλλά όχι, μην βγάλεις Amber Alert καθώς το αγόρι συν


Στου εξαφανισμένου την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα! Παγκόσμια ημέρα των εξαφανισμένων προσώπων η σημερινή και αφού πέφτει Παρασκευή γιατί να μην πιούμε στην υγειά του αχάριστου τελευταίου άντρα που μπήκε στη ζωή σου και βγήκε στα καπάκια!
Aπό την Κατερίνα Πατούλια


Η ιστορία: βγήκατε ένα, δύο, τρία (το πολύ σου λέω) ραντεβού και μπουμ, ο Μεσιέ Χουντίνι εξαφανιζόλ! Ούτε στα τηλέφωνα απαντά, ούτε στα μέιλ αλλά όχι, μην βγάλεις Amber Alert καθώς το αγόρι συνεχίζει κανονικά τη διαδικτυακή του ζωούλα με check -in, poke και like σε άλλα λαγουδάκια που ξεπετάχτηκαν στο προφίλ του.

Τα κλειδιά επιβίωσης της φρεσκοχωρισμένης

freskoxwrismenh
Ήταν ο τέλειος άντρας για εσένα, ο ιδανικός, το κελεπούρι με λίγα λόγια. Αλλά παρά τα χρόνια αγάπης ένα καλοκαιριάτικο πρωινό σε άφησε μπουκάλα έτσι ξαφνικά.
Προτού χαλάσεις άδικα 2 κούτες χαρτομάντηλα και για να σταματήσεις ν' αναρωτιέσαι για το πόσο πολύ κωλόπαιδο ήταν ο Κυριάκος" (ή όπως κι αν τον λένε τον αχαΐρευτο), μάθε τις 10 αλήθειες για τον ξαφνικό χωρισμό και πέρνα το πιο σούπερ καλοκαίρι της ζωής σου.

1. Σίγουρα θα περάσεις μια περίοδο θλίψης: Ένας χωρισμός δεν ξεπερνιέται από τη μια μέρα στην άλλη κι ούτε έχουμε απαίτηση να είσαι χαρούμενη κι ωραία στο πρώτο εικοσιτετράωρο. Σίγουρα θα περάσουν και μέρες κατάθλιψης ή καλύτερα προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Όσο πιο ξαφνικός ο χωρισμός (ή η αναγγελία αυτού) τόσο πιο πολλά θα είναι τα ερωτηματικά που πρέπει ν' απαντήσεις. Άλλωστε, η απέραντη θλίψη των πρώτων ημερών είναι απαραίτητη για να προχωρήσεις και στην αποδοχή των γεγονότων. Για κάνεις τα πράγματα ευκολότερα, έχε τους φίλους σου στο πλευρό σου και κάποια στιγμή θα βαρεθείς να είσαι στεναχωρημένη!

Πως διακρίνουμε το νοθευμένο μέλι!!



 
Νοθευμένο μέλι

Η μελάσα (σάκχαρα και νερό) είναι ένα από τα υλικά που χρησιμοποιείται μερικές φορές στην νοθεία του μελιού.

Εάν ένα φιτίλι βαμβακιού βυθιστεί σε καθαρό μέλι, και μετά προσπαθήσεις με έναν αναπτήρα να το ανάψεις, τότε έστω και δύσκολα θα πάρει φωτιά.
Εάν όμως αυτή η δοκιμή γίνει με το αλλοιωμένο μέλι, η παρουσία νερού στο μέλι δεν επιτρέπει στο μέλι να καεί, και έτσι θα παραγάγει έναν ήχο τριξίματος.

Αυτό συμβαίνει γιατί το νοθευμένο μέλι είναι λιγότερο πυκνό και έχει αρκετή υγρασία.


Αν μια σταγόνα μελιού βουτηγμένη σε κρύο νερό παραμένει συγκρατημένη και δε διαλυθεί αμέσως, τότε το πιθανότερο είναι να πρόκειται για καθαρό μέλι.

Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί καλύτερα κοιτάζοντας προς το φως.