Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Αλκοόλ: Οι 12 συχνότεροι μύθοι !


Αλκοόλ: Οι 12 συχνότεροι μύθοι !  | dailyarticle.gr
Είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει λάτρης του αλκοόλ που να μην έχει αναρωτηθεί σχετικά με διάφορους μύθους που κυκλοφορούν γύρω από αυτό. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τους συχνότερους μύθους σχετικά με την κατανάλωση του αλκοόλ.

- Η κοιλιά προκαλείται από την συχνή κατανάλωση μπύρας

Μια «μπυροκοιλιά» φτιάχνεται από την κατανάλωση πάρα πολλών τροφίμων. Μεταξύ αυτών κι όχι απαραίτητα μπορεί να είναι και τα οινοπνευματώδη ποτά , η μπύρα ή οτιδήποτε άλλο.

- Αν το αλκοόλ ήταν λιγότερο διαθέσιμο, θα υπήρχαν λιγότεροι αλκοολικοί.

Αυτή είναι μια ιδέα που έχει δοκιμαστεί μέσα από την απαγόρευση στις ΗΠΑ και μια σειρά από άλλες χώρες. Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της διαθεσιμότητας του αλκοόλ και του αλκοολισμού.

- Ο καφές θα σας βοηθήσει μετά από ένα γερό μεθύσι

Μόνο ο χρόνος μπορεί να ξεμεθύσει κάποιον … δεν θα το κάνει ούτε ο μαύρος καφές, ούτε το κρύο ντους, ούτε η άσκηση ούτε κάποια άλλη μαγική “θεραπεία” (π.χ. το λάχανο, το το να πιει κάποιος επιπλέον αλκοόλ).

Ο δεκάλογος του καλού καβγά

 
Στη σχέση με το σύντροφό μας υπάρχουν και δυσάρεστες στιγμές οι οποίες, μερικές φορές, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς εντάσεις. Όμως, το να τσακώνεστε δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι' αυτό και υπάρχει μία τέχνη ακόμη και για τους καβγάδες. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι το σεξ μετά από έναν τσακωμό είναι πολύ καυτό...
Κάντε ένα διάλειμμα και επιλέξτε τη σωστή στιγμή