Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Πως λειτουργούν οι άντρες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό τους

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Πως λειτουργούν οι άντρες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό τους        
Τι τους αρέσει περισσότερο στο κρεβάτι;
ΚΡΙΟΣ
Ο άνδρας Κριός είναι πολύ κυριαρχικός, θορυβώδης και καυτός! Εξαιρετικός εραστής, αλλά αν περιμένετε δείπνο υπό το φως των κεριών, ψάξτε αλλού. Το σεξ μαζί του είναι γρήγορο, παθιασμένο και σίγουρα πάνω από δύο φορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι λιγομίλητος και πολύ απλός. Φαγητό, σπίτι, σεξ είναι συνήθως η διαδρομή που ακολουθεί. Είναι ευγενικός και δε βιάζεται. Τι σεξ μαζί του μπορεί να κρατήσει ώρες, περιμένοντας τη σύντροφό του να ολοκληρώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι δισυπόστατος όπερ σημαίνει έχει δύο πλευρές και μάλιστα διαφορετικές. Τη μια στιγμή μπορεί να λέει γλυκόλογα στο αυτί σας ενώ την επόμενη μπορεί να σκίσει τα ρούχα σας και να σας πει να σκύψετε. Πάντως στο κρεβάτι είναι αεικίνητος, μιλάει συνέχεια και μπορεί να σας προτείνει ένα τρίο.

Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!


Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!
αν μπορούσαμε να δούμε σε μία κινηματογραφική ταινία την δράση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και την προσπάθειά του….
να μας κρατήσει υγιείς εκτός
από την συγκίνηση που θα νιώθαμε
θα τρέχαμε αμέσως να το βοηθήσουμε
και θα προσέχαμε υπερβολικά να μην του γίνουμε εμπόδιο σε αυτή του την προσπάθεια…
ας το κάνουμε λοιπόν… ας το βοηθήσουμε
και ας προσέξουμε να μην του γίνουμε εμπόδιο…
το ανοσοποιητικό σύστημα είναι από τα σημαντικότερα συστήματα του οργανισμού…
αυτό είναι υπεύθυνο και αυτό καθορίζει την κατάσταση του οργανισμού…

Μύκητες των νυχιών. Θεραπεία με φυσικές μεθόδους.


Μύκητες των νυχιών. Θεραπεία με φυσικές μεθόδους.
Ο μύκητας των νυχιών ή αλλιώς ονυχομύκητας είναι μια πάρα πολύ συχνή πάθηση, ειδικά στη χώρα μας. Πριν προχωρήσω στην ανάλυση των βοτάνων που καταπολεμούν τον ονυχομύκητα, θέλω να ξεκαθαρίσω οτι δεν υπάρχει δυστυχώς έυκολος τρόπος για την απαλοιφή του από την ζωή σου.Αυτό σημαίνει, οτι θα χρειαστεί από 6 έως 8 μήνες θεραπείας, υπομονής και επιμονής για να απαλλαχθείς από αυτό.Πρόληψη:Σημαντικότερο και από την θεραπεία, είναι η πρόληψη. Δεδομένου οτι η θεραπεία είναι μιαμακρά διαδικασία, καλό θα ήταν να προσέχουμε ιδιαίτερα τα εξής:1) Συχνό πλύσιμο των ποδιών, σε καθημερινή βάση 2) Στεγνά πόδια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να στεγνώνουμε τα πόδια μας πάρα πολύ καλά μετά από κάθε πλύσιμο. Εάν χρειαστεί, χρησιμοποίησε ακόμα και σεσουάρ. Απέφυγε τα κλειστά παπούτσια για να μην ιδρώνουν τα πόδια σου.
3) Δεν περπατάμε ξυπόλιτοι πουθενά. Εννοείται οτι δεν περπατάμε ξυπόλοιτοι σε κοινόχρηστους χώρους, γυμναστήρια, πισίνες κ.λ.π. Αποφεύγουμε να περπατάμε ξυπόλοιτοι ακόμα και στο σπίτι μας, εκτός κι αν είμαστε απόλυτα σίγουροι για την καθαριότητά του.
4) Αλλάζουμε συχνά κάλτσες. Ο κανόνας λέει οτι μια κάλτσα που βγαίνει από το πόδι δεν ξαναμπαίνει μέχρι να πλυθεί. Εάν λοιπόν γυρίζεις από την εργασία σου το μεσημέρι και ξαναπάς το απόγευμα, μην φορέσεις τις ίδιες κάλτσες.

Graviola το αντικαρκινικό φρούτο


Η επιστημονική ονομασία της Graviola είναι Annona muricata.
Η γουανάμπανα (στα ισπανικά guanabana, πορτογαλικά graviola), Annona muricata, είναι ένα πλατύφυλλο αειθαλές δέντρο, ιθαγενές του Μεξικού, της Κεντρικής Αμερικής, της Καραϊβικής και του βορείου τμήματος της Νότιας Αμερική. Σήμερα φύεται σε μερικές περιοχές στη Νοτιοανατολική Ασία. Στα αγγλικά λέγεται soursop. Στις περισσότερες ισπανόφωνες χώρες ονομάζεται από τους περισσότερους Guanαbana, ενώ στις Φιλιππίνες είναι γνωστό ως guyabano.
Η Graviola είναι ένα δέντρο που ευδοκιμεί στα τροπικά δάση της Αφρικής, της Νότιας Αμερικής και στη Νοτιοανατολική Ασία και έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική σε πολλές χώρες.
Στα μέρη όπου η Graviola αναπτύσσεται, οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν τόσο ως τρόφιμο όσο και ως φάρμακο. Ο καρπός, είναι γλυκός , με ιδιαίτερη γεύση και είναι ένα αγαπημένο επιδόρπιο και δημοφιλές, επίσης, υπό τη μορφή χυμού.

Η απόλυτη ευτυχία έρχεται δυο φορές στη ζωή μας - Σε ποιες ηλικίες




Δύο ευκαιρίες έχουμε για να αγγίξουμε την απόλυτη ευτυχία στη ζωή....
Σύμφωνα με έρευνα, που θα δημοσιευθεί από το London School of Economics, τα δύο πιο ευτυχισμένα χρόνια στη ζωή ενός ανθρώπου είναι στην ηλικία των 23 και των 69 ετών.
Για την έρευνα συγκρίθηκαν τα επίπεδα ευτυχίας 23.161 Γερμανών, ηλικίας 17-85.
Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι έφτασαν στο ύψιστο επίπεδο ευτυχίας στα 23 τους και στα 69 τους.
Σύμφωνα με την μελέτη, ο άνθρωπος στην ηλικία των 23 κάνει όνειρα, σχεδιάζει τη ζωή του και έχει μεγάλες προσδοκίες και όρεξη για ζωή, γεγονός που τον κάνει ευτυχισμένο.
Τα επίπεδα της ευτυχίας πέφτουν κατά πολύ γύρω στα 55, όταν οι άνθρωποι κάνουν έναν απολογισμό της ζωής τους και εστιάζουν περισσότερα σε όσα δεν κατάφεραν να κάνουν.
Ωστόσο, μετά τα 60 τα επίπεδα της ευτυχίας αρχίζουν να βρίσκονται σε σταθερή άνοδο, καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να αποδέχονται τη ζωή τους και όσα κατάφεραν να κάνουν. Τα επίπεδα της ευτυχίας αρχίζουν πάλι να μειώνονται μετά τα 70.
«Οι άνθρωποι στα 50 τους μπορούν να μάθουν από τους ηλικιωμένους, οι οποίοι αισθάνονται λιγότερη λύπη. Θα πρέπει να προσπαθήσουν να μην απογοητεύονται για τα ανεκπλήρωτα όνειρά τους» τονίζεται στην έρευνα.

Parapona-Rodou