Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ταιριάζετε ερωτικά; Οι γευστικές προτιμήσεις σας θα το αποκαλύψουν!











Μέχρι τώρα, όταν έκανες μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, τι έψαχνες να μάθεις για να δεις αν ταιριάζεις με το συγκεκριμένο άτομο; Την πορεία της ζωής του, τις προτιμήσεις του, το ζώδιό του; Αυτό που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει πρώτα από όλα είναι τι είδους φαγητά τρώει, ισχυρίζεται ο νευρολόγος, ψυχολόγος και συγγραφέας Alan R. Hirsch, διευθυντής του Ιδρύματος Έρευνας και Θεραπείας της Όσφρησης και της Γεύσης. Σύμφωνα με τις πολύχρονες έρευνές του, οι προτιμήσεις μας στο φαγητό αντανακλούν την προσωπικότητά μας, τις συναισθηματικές μας ανάγκες και την ερωτική μας συμπεριφορά. Άρα σκόπιμο είναι να αρχίσεις να παρατηρείς προσεκτικά ποιες τροφές αρέσουν σε αυτόν/ή που σε ελκύει ερωτικά, για να καταλάβεις πιο εύκολα αν ταιριάζουν οι ερωτικές σας προσδοκίες. Καλού – κακού ρίξε μια ματιά και στις δικές σου διατροφικές συνήθειες, για να ανακαλύψεις τον δικό σου αληθινό εαυτό

H καλύτερη λιποδιάλυση γίνεται με μπαχαρικά – Ποιά είναι τα πιο “δραστήρια”



Η διατροφή με στόχο την απώλεια βάρους είναι στο μυαλό μας συνδεδεμένη με το άνοστο φαγητό. Κι όμως, υπάρχει δυνατότητα να απολαμβάνουμε τη δίαιτα, χρησιμοποιώντας μπαχαρικά, τα οποία όχι μόνο προσφέρουν επιπλέον γεύση, αλλά διαπιστώθηκε ότι αποτοξινώνουν και καίνε το λίπος, αυξάνοντας τον μεταβολισμό.

Πώς να φτιάξετε φάρμακα με μέλι

 


Το μέλι, ένα μοναδικό στο είδος του προϊόν, που υπερβαίνει την ιδιότητα της απλής γλυκαντικής ύλης, αποτελεί πηγή θρεπτικών συστατικών και ενέργειας, αγγίζοντας τα όρια του φαρμάκου.