Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οφέλη για την υγεία Μέλι και Μηλοξυδο

Ευκολία Βράζει
Θα χρειαστείτε:
    1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
    1 κουταλιά της σούπας μέλι


Ανακατέψτε μαζί σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, και το πίνεται  δύο φορές την ημέρα.


  • Κολίτιδα
    Πάρτε 2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη, και 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι αναμειγνύεται με νερό, τρεις φορές την ημέρα. Apis mellifera
  • Έκζεμα
    Πάρτε 2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη, και 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό, τρεις φορές την ημέρα.
  • Ερεθιστικός βήχας
    Έχετε μια ενοχλητική ερεθιστικός βήχας; Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε το ξίδι και το μέλι! Αυτή η συνταγή είναι  πολυ δραστική
      Μισό φλιτζάνι νερό
      1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
      Ανακατεύουμε με μισό φλιτζάνι ξύδι μήλου μηλίτη και
      μέλι (4 κουταλιές του γλυκού)

    Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας, όταν ο βήχας ξεκινά, και πριν τον ύπνο.

  • Μηλόξιδο και μέλι


    Τα οφέλη για την υγεία από μηλόξυδο και μέλι είναι ευρέως γνωστά. Αυτή η συνταγή έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά ως αυτο θεραπεία στο σπίτι για πολλές ασθένειες, ακόμη και ως ένα αντι-γηραντικό ελιξίριο. Πολλοί άνθρωποι έχουν βεβαιώσει πως έκαναν χρήση για τον καθαρισμό και την απολύμανση του οργανισμού τους διότι περιέχει ιδιότητες αυτο-αποτοξινώσεως στο σώμα τους. Θεωρείται ως ένα ισχυρό μέσο καθαρισμού και φυσικής θεραπείας ελιξίριο με φυσικό αντιβιοτικό και αντισηπτικό που καταπολεμά μικρόβια και βακτηρίδια.
    Υπέθεσαν επίσης ότι η ισχυρή οξύτητα του ξιδιού μπορούσε να διαλυσει καταθέσεις ασβεστίου στις αρθρώσεις του σώματος σε αρθριτικούς ασθενείς. Σήμερα, το ξίδι μηλίτη και το μέλι είναι γνωστό για να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τους ρευματισμούς και arthrits.