Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Υπέρ-Πανσέληνος των ρόδων και τα ηδονικά της αγκάθια (23/6/13)




Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω(23/6/13) είναι η δεύτερη από τις τρεις SuperMoons , ονομάζονται έτσι επειδή η Σελήνη βρίσκεται πιο κοντά στη Γη και σε ευθυγράμμιση με τον Ήλιο, εντείνοντας την επίδρασή της πάνω στη Γη και στους ανθρώπους. Η ενέργεια της Πανσελήνου ενισχύεται επίσης από τη στιγμή που εμφανίζεται πιο κοντά στο ηλιοστάσιο. Η Πανσέληνος φέρνει κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς μας στο φως, καθώς κατά τη διάρκεια μίας Πανσελήνου υπάρχει ευαισθητοποίηση και διορατικότητα. Αυτή η Πανσέληνος επικεντρώνεται πάνω στις νέες σκέψεις και στη κατανόηση που έχουμε αναπτύξει από τις 8 Ιουνίου (Νέα Σελήνη στους Διδύμους) Δείτε αν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ισχυρές είναι οι σκέψεις σας και αν τις χρησιμοποιείτε για να προστατέψετε και να εκτιμήσετε αυτά που αγαπάτε.

Ο Αιγόκερως δεν είναι μόνο το ζώδιο των κοινωνικών δομών (χρηματοδότηση, κυβέρνηση, τέχνη και επιστήμες του πολιτισμού), είναι επίσης το ζώδιο του Πατέρα, όπως ο σχέσεις είναι το ζώδιο της Μητέρας. Αυτή η Πανσέληνος επιδρά πάνω στις σχέσεις μας με την οικογένεια, το σπίτι και τη προστασία. Χρησιμοποιούμε αυτή την ενέργεια προς όφελός μας ή εις βάρος μας;

Οι επιπτώσεις της Πανσελήνου στα ζώδια





ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος στον Δέκατο Οίκο
Ξαφνικά βρεθήκατε στο επίκεντρο –όλοι σας προσέχουν. Ήρθε η ώρα να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό, αλλά κάντε το με ευγένεια και ενδιαφέρον για τους άλλους, ώστε να μην έχετε κάτι για να μετανιώσετε αργότερα. Ίσως τόσο καιρό κρυβόσαστε, περνώντας απαρατήρητοι. Τώρα χρειάζεστε προσοχή, και να λύσετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας για να δείξετε στους άλλους τις ικανότητές σας. Μία ξαφνική προσφορά εργασίας, κάποια πρόταση για προαγωγή, θέματα του σπιτιού ή περιουσιακά μπορεί υπάρξουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στον 9ο Οίκο
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες εστιάσατε την προσοχή σας στο λογικό και στο επιτεύξιμο. Τώρα νιώθετε πως κάτι σας λείπει. Τα πιστεύω σας θα δοκιμαστούν. Οι παρορμήσεις σας και όλη η προσοχή που δώσατε στα συνηθισμένα, σας κάνουν να αναρωτιέστε πότε θα διασκεδάσετε. Θέλετε να κάνετε την αλλαγή. Η περιπετειώδης πλευρά σας, σας σπρώχνει να κάνετε αυτό που θέλετε και απαιτεί την προσοχή σας.

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών

 
 
 
Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. 


Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι ...για πάντα μέλι. 
Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα στερεοποιηθεί. Όταν συμβεί αυτό απλά χαλαρώνουμε το καπάκι από το βάζο που το έχουμε και βάζουμε το δοχείο με το μέλι σε ζεστό νερό, όχι όμως βραστό. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή.
Συμβουλή