Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Μάθε πως βοηθάει το νερό στο χάσιμο βάρους!




Όλοι έχουμε ακούσει και αποδεχθεί ότι το νερό κάνει καλό και πολλοί από εμάς προσπαθούμε να φτάσουμε τα «οκτώ ποτήρια την ημέρα, που είναι και η προτεινόμενη ποσότητα νερού για το μέσο άνθρωπο.
Μας έχουν πει ότι είναι καλό για το σώμα μας, κατανοούμε ότι η ενυδάτωση είναι βασική για την καλή υγειά και πιστεύουμε τις ειδήσεις που λένε: «θα τα καταφέρετε καλύτερα, θα περπατήσετε γρηγορότερα και θα ζήσετε περισσότερο, απλά συνεχίστε να πίνετε νερό».

Αυτά είναι ωραία, άλλα πόσοι από εμάς έχουν εξετάσει το γεγονός ότι το νερό μπορεί στην πραγματικότητα να μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος; Ναι, ακριβώς! Γεμίστε με H2O, κολλήστε με μια υγιεινή δίαιτα και ένα πρόγραμμα ασκήσεων και θα δείτε τα πεισματάρικα έξτρα κιλά να εξαφανίζονται.

Διαβάστε γιατί και πως:

Συχνά μπερδεύουμε την δίψα με την πείνα. Αυτό σημαίνει ότι όταν εμείς πιστεύουμε πως ο οργανισμός μας ζητά τροφή στην πραγματικότητα μπορεί να θέλει απλά ενυδάτωση. Για αυτό πριν ψάξετε για σνακ δοκιμάστε πίνοντας ένα ποτήρι νερό και μετά αποφασίστε εάν πεινάτε πραγματικά η απλά διψάτε.
Το νερό είναι ένα φυσικό κατασταλτικό της πείνας και όταν πίνετε νερό στο γεύμα, συχνά σας κάνει να νιώθετε πιο γρήγορα χορτάτος.

Παραδόξως, η καλύτερη θεραπεία γιατην κατακράτηση νερού είναι να πίνετε ακόμα περισσότερο νερό. Αυτό συμβαίνει επειδή η κατακράτηση νερού προκαλείτε όταν το σώμα πιστεύει πως διατρέχει το κίνδυνο να πάθει αφυδάτωση και έτσι αποθηκεύει νερό. Η κατακράτηση νερού μπορεί να προκαλέσει πρησμένα πόδια, αστράγαλους και χέρια. Όταν το σώμα είναι κατάλληλο ενυδατωμένο η κατακράτηση του νερού θα μετριαστεί και θα δείτε μείωση του βάρους καθώς η κατακράτηση νερού αυξάνει το βάρος.

Το νερό θα βοηθήσει να αυξάνετε ο μεταβολισμός, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάψετε περισσότερες θερμίδες, πιο αποτελεσματικά και φυσικά αυτό θα οδηγεί σε απώλεια βάρους.

Πίνοντας ένα ποτήρι νερό πριν από το γεύμα όχι μόνο θα βοηθήσει να προετοιμάσετε το πεπτικό σύστημα, άλλα θα σας κάνει να αισθανθείτε γεμάτοι πιο γρήγορα, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα να φάτε και να είστε ικανοποιημένοι με μικρότερη ποσότητα. Μικρότερες ποσότητες ισοβαθμούν με λιγότερες θερμίδες και αυτά είναι καλά νέα για όσους θέλουν να χάσουν μερικά κιλά.

Το νερό δεν έχει θερμίδες, που σημαίνει ότι απλά διαλέγοντας νερό αντί για κάποιο άλλο θερμιδικό ποτό, θα μειώσετε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων.

Η συνιστάμενη ποσότητα νερού για το μέσο άνθρωπο είναι 6-8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Πηγή: lipodialites.gr

ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ! - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. (το θαύμα του βερύκοκκου)




Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη

διατροφή των Χούνζα.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ:Το φάρμακο από το αρχαίο Θιβέτ

Tο φάρμακο αυτό του αρχαίου Θιβέτ, γραμμένο με ιερόγλυφα, σε πλάκες πηλού, βρέθηκε στα βουνά του Θιβέτ σε έναν Βουδικό ναό το 1972 και απο­κρυπτογραφήθηκε το έτος 1976.
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ:

Καθαρίζει τον οργανισμό από λιπώ­δεις και.ασβεστούχες εναποθέσεις, βελτιώνει τον μεταβολισμό, και σαν αποτέλεσμα, τα αιμοφόρα αγ­γεία γίνονται ελαστικά, μειώνεται το βάρος του σώματος στο φυσιολογικό, διαλύονται τα πήγματα αίματος (θρόμβοι),προλαμβάνει και θεραπεύει το έμφραγμα του μυοκαρδίου, την στενοκαρδία, την αρτηριοσκλήρωση, την ισχαιμία, το χρόνιο συνάχι, την υπέρταση, την αμυγδαλίτιδα, τις χρόνιες παθήσεις των πνευμόνων (όπως πνευμονία και βρογχίτιδα), βοηθάει στην φυματίωση των πνευμόνων, υποχωρούν πλήρως οι πονοκέφαλοι και ο θόρυβος στο κεφάλι, εξαλείφονται οι γαστρίτι­δες και επουλώνονται τα έλκη στομάχου και 12δακτύλου, απορροφούνται όλοι οι τύποι όγκων εσωτερικών και εξωτερικών μορφωμάτων όπως επίσης και εκείνοι που εμφανίζονται κατά τη νόσο Basedow (εξόφθαλμο βρογχοκήλη), αποκα­θίσταται πλήρως η όραση, ολόκληρος ο οργανισμός ανα­νεώνεται, υποχωρούν τα οιδήματα και επέρχεται αποκατάσταση της σεξουαλικότητας.


ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

Οριάνα Φαλάτσι και ρατσισμός


Η Οριάνα Φαλάτσι κονιορτοποιεί το γελοίο επιχείρημα «Ήμασταν και εμείς κάποτε μετανάστες»

http://1.bp.blogspot.com/-FQ32OMhzHL4/UWHAuPDPRqI/AAAAAAAAo9k/f7cg1v9MebY/s400/italian-journalist-oriana-fallaci-holding-a-cigarette-image-by-francesco-scavullo-1980.png
Διαβάστε το όλο. Είναι εξαιρετικό! Μια χειμαρρώδης αποστομωτική απάντηση στα γνωστά δακρύβρεχτα "αντιρατσιστικά" τσιτάτα που θέλουν να καλλιεργήσουν "ενοχές" να φιμώσουν όποιον αντιδράει στον εποικισμό της πατρίδας από τους αλλοδαπούς και στην δημογραφική αλλοίωση του λαού μας.

 
Της Oriana Fallaci* (από το βιβλίο της «H Οργή και η Περηφάνεια», 2003)

Όχι εδώ και πολύ καιρό, άκουσα κάποιον από τους αναρίθμητους πρώην κυρίους Πρωθυπουργούς που έχουν ταλαιπωρήσει την Ιταλία τις τελευταίες δεκαετίες, να λέει στην τηλεόραση: «Κι ο θείος μου ήταν μετανάστης. Ακόμη θυμάμαι τη στιγμή που έφευγε για την Αμερική. με μια βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι». Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, κύριε παραπληροφορημένε, ή αναξιόπιστε πρώην Πρωθυπουργέ. Εκτός από το ότι είναι πρακτικά αδύνατον να έχετε θείο που πήγε στην Αμερική με μια βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι, για τον απλό λόγο ότι οι θείοι με τις βαλίτσες από χαρτόνι στο χέρι πήγαιναν στην Αμερική στις αρχές του εικοστού αιώνα, δηλαδή τότε που εσείς δεν ήσασταν ακόμη γεννημένος, δεν είναι καθόλου το ίδιο. Και είναι δυο φαινόμενα άσχετα μεταξύ τους για ορισμένους λόγους που εσείς αγνοείτε, ή κάνετε πως αγνοείτε. Οι λόγοι αυτοί είναι οι εξής: