Tο μέλι που παράγεται στη χώρα μας διαφέρει από
περιοχή σε περιοχή τόσο πολύ, ώστε να ικανοποιεί εντελώς διαφορετικές
γευστικές απαιτήσεις. Eμείς σας παρουσιάζουμε τις κυριότερες ποικιλίες
και σας δίνουμε τα χαρακτηριστικά τους, ώστε την επόμενη φορά που θα
αγοράσετε μέλι, να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.
Σελίδες
Ετικέτες
- ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ (60)
- ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ (71)
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (18)
- ΓΝΩΜΙΚΑ (125)
- ΔΙΑΙΤΑ/ΔIAΤΡΟΦΗ (73)
- ΔΙΑΤΡΟΦΗ/ΔIAΤΡΟΦΗ (8)
- ΔΙΑΦΟΡΑ (21)
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ (25)
- ΕΛΛΑΔΑ (20)
- ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ (4)
- ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ/ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ (8)
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ (8)
- ΜΟΥΣΙΚΗ (17)
- Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ (28)
- ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ (13)
- ΟΜΟΡΦΙΑ (7)
- ΠΑΙΔΙ (4)
- ΠΟΙΗΣΗ (3)
- ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ (104)
- ΦΑΚΕΛ0Σ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (4)
- ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (25)
- ANΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΣ (2)
- YΓΕΙΑ (37)
Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014
Συγκριτική παρουσίαση Ποιο μέλι είναι το καλύτερο;
Πως να ξεχωρίζετε τα φυσικά και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και όλη η αλήθεια για τα οργανικά
Είναι πραγματικά δυσάρεστο και επίσης
πολύ επικίνδυνο για την υγεία μας (σύμφωνα με τελευταίες αποδεικτικές
έρευνες, βλ εδώ), αυτό που θα διαβάσετε στη συνέχεια, άλλα ευτυχώς
μπορούμε τουλάχιστον να σας ενημερώσουμε για τον μοναδικό τρόπο που
είναι ανά πάσα στιγμή στο χέρι σας για να καταλάβετε αν έχετε να κάνετε
με μεταλλαγμένο η φυσικό τρόφιμο. Θα μιλήσουμε για τα κοινά συνηθισμένα
οπωρολαχανικά που σχεδόν όλοι μας αγοράζουμε στις λαϊκές για το σπίτι
μας.
Πριν από περίπου 20 χρόνια και πίσω,
στην Ελλάδα τα οπωρολαχανικά όπως οι ντομάτες, τα αγγούρια, τα
κρεμμύδια, είχαν προλάβει να αποτυπώσουν την πραγματική εντονότατη γεύση
τους και την φυσική τους ζωντανή εμφάνιση στις μνήμες των ανθρώπων που
έτυχε να ζήσουν εκείνες τις φυσικές εποχές… Δυστυχώς όμως, τα παιδιά μας
στις μέρες μας είναι σχεδόν αδύνατον να αποκτήσουν αυτές τις έντον
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)