Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Μέλι και Κανέλα...αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ!!!






Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (ακόμη και σε ελληνικά μελισσοκομικά μπλογκς) το παραπάνω πραγματικά εντυπωσιακό άρθρο για τις ευεργετικές επιδράσεις της χρήσης μελιού μαζί με κανέλα στον ανθρώπινο οργανισμό. Το άρθρο κυκλοφόρησε πρώτη φορά στις 17 Ιανουαρίου 1995 στο World News, ένα περιοδικό του Καναδά και έκτοτε έχει γίνει άπειρες φορές copy-paste σε πολλές ιστοσελίδες υγιεινής διατροφής και εναλλακτικών θεραπειών.

Μέλι και κανέλα: ο θεραπευτικός συνδυασμός!




Το ότι η κανέλα βοηθά στο μεταβολισμό των σακχάρων είναι γνωστό μάλλον από την αρχαιότητα και έφτασε μέχρι και τις μέρες μας. Θυμηθείτε την κανέλα στο ρυζόγαλο ή την μπουγάτσα, δεν είναι μόνο θέμα γεύσης. Προσωπικά παίρνοντας μία κάψουλα κανέλας μετά από κάθε φορά που έτρωγα γλυκό έριξα το σάκχαρό μου στο 63! Στο παρακάτω κείμενο αναφέρεται ο θεραπευτικός συνδυασμός της κανέλας με το μέλι.

Γεγονότα για το μέλι και την κανέλα: Διαπιστώνεται ότι ένα μείγμα από μέλι και κανέλα θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. Το μέλι παράγεται στις
περισσότερες χώρες του κόσμου. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης
το μέλι ως ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών.
Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμία παρενέργεια για όποιο
είδος ασθένειας.

Πως ξεχωρίζουμε την γνήσια κανέλα Κεϋλάνης από την cassia;


Η cassia είναι πιο σκούρα, κοκκινοκαφέ ενώ η γνήσια κανέλα Κεϋλάνης έχει ένα ανοιχτό ηλιοκαμμένο χρώμα, τα ρολλάκια της cassia είναι παχιά και σκληρά ενώ της κανέλας Κευλάνης είναι λεπτά και εύθραυστα με διακριτικά μεθυστικό άρωμα και έντονη γλυκιά γεύση.
Δείτε τις εικόνες




Ρόφημα με κανέλα, μέλι και λεμόνι για απώλεια βάρους!



Μια αποτελεσματική θεραπεία για την απώλεια βάρους είναι ο συνδυασμός κανέλας, μελιού και λεμονιού. 
Η κανέλα βοηθάει στην μείωση της χοληστερόλης, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Σύμφωνα με έρευνες η κανέλα μειώνει το πρήξιμο στο σώμα, βελτιώνει την ικανότητα της ινσουλίνης να μεταβολίζει το σάκχαρο στο αίμα, αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών

Μάθε πώς θα καταλαβαίνεις τι ζώδιο είναι και (κυρίως) πώς θα τον κατακτήσεις.






ΚΡΙΟΣ

Πώς θα τον διακ
ρίνεις
Οι Κριοί έχουν εκφραστικά μάτια, δυνατά χέρια,καλοσχηματισμένο κορμί, ντύνονται απλά, είναι πολύ αυθόρμητοι, βοηθούν τους αδυνάτους, έχουν ηγετικές ικανότητες, είναι πολύ κινητικοί και θορυβώδεις. Θέλουν να είναι πάντα πρώτοι και όταν αποφασίσουν κάτι, θέλουν να το εκτελέσουν αμέσως. Δεν κρύβουν πράγματα,μιλούν ξεκάθαρα, είναι κατακτητές και βοηθούν το κοινωνικό σύνολο. Οι άντρες ασχολούνται με τη γυμναστική και τις μηχανές. Είναι ερωτικοί και δεν σταματούν να αγωνίζονται μέχρι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Οι γυναίκες ντύνονται πιο κομψά αλλά πάντα προτιμούν άνετο ντύσιμο και τους αρέσουν τα κοσμήματα. Επιδεικνύουν τα κατορθώματά τους, πρωτοπορούν, ξεχωρίζουν και είναι πολυέξοδοι. Δεν φοβούνται τον ανταγωνισμό. Ζουν με ένταση, εκφράζονται, βάζουν συνέχεια στόχους και αγωνίζονται σε όλη τους τη ζωή.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Αν σ’ ενδιαφέρει ένας Κριός πρέπει να κάνεις το βήμα να τον πλησιάσεις πρώτη και να του δείξεις ότι ξεχωρίζει από την υπόλοιπη παρέα. Είναι ανυπόμονος, εγωιστής και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Δεν έχει τάξη μέσα του, δεν δέχεται υποδείξεις και κριτική, πιστεύει πως αυτός είναι ο σωστός και δεν αλλάζει γνώμη και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Συναισθηματικά είναι παρορμητικός, παθιασμένος, γενναιόδωρος και προχωρά γρήγορα ότι τον ενδιαφέρει. Δεν αγαπά την μετριότητα και αν κάτι τον πνίγει, φεύγει. Έχει ανάγκη να είναι σπουδαίος και απαραίτητος, αγαπά τα ταξίδια, τα σπορ, τα θεάματα, τη μουσική, τις δουλειές του σπιτιού, το καλό φαγητό.

Πώς να φλερτάρεις χωρίς να γίνεις ρόμπα



Τη σήμερον ημέρα και έτσι όπως τα κατάφεραν τα αγαπημένα μας αρσενικά, αν δεν φλερτάρεις έναν άντρα, δεν πρόκειται να σου ζητήσει να βγείτε μόνος του. Ωραία, πρέπει να πάρεις το ρόλο του κυνηγού. Όμως, πώς μπορείς να φλερτάρεις με διακριτικό και αποτελεσματικό τρόπο χωρίς να σου κρεμάσουν κουδούνια; Πώς μπορείς να ρίξεις τον άντρα των ονείρων σου χωρίς να καταλάβει ότι του ρίχνεσαι. Πάρε τις κατάλληλες προφυλάξεις και βουρ... στο κυνήγι.
Ας ξεκινήσουμε από τις βασικές αρχές:

Πώς να κόψετε τις κακές συνήθειες των παιδιών!

Πολλοί γονείς παραπονιούνται ότι το παιδί τους έχει αποκτήσει μία κακιά συνήθεια και δυσκολεύονται να του την κόψουν. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι κακές συνήθειες και με ποια tips θα μπορέσετε να απαλλαγείτε, σύμφωνα με τον παιδίατρο Δρ. Σπύρο Μαζάνη. 
Οι πιο συνηθισμένες κακές συνήθειες είναι:

5 τρόποι για να μην διστάσεις να πλησιάσεις μια γυναίκα

Κάνε τη μισή ευκαιρία… γκολ
Είναι πολλοί εκείνοι οι άνδρες που προτιμούν να κάθονται όλο το βράδυ σε ένα μπαρ, να «ανταλλάσσουν» βλέμματα με μια γυναίκα που τους αρέσει και… Αυτό! Το να φοβάσαι να προσεγγίσει μια γυναίκα είναι απλά «άμυνα».Αν δεν θέλεις να μείνεις στην ιστορία για το «κατενάτσιο» που παίζεις, διάβασε πέντε τρόπους για να κατεβάσεις μια επιθετική ομάδα, που θα «κεντάει» στο γήπεδο!

5. Πλησίασέ την πάση θυσία
Αν δεν πατήσεις την αντίπαλη περιοχή, γκολάκι δεν θα πανηγυρίσεις. Είναι τόσοι πολλοί εκείνοι που φοβούνται ή διστάζουν να πλησιάσουν μια γυναίκα, που αποτελεί επί της ουσίας νίκη, το γεγονός πως έχεις ξεκινήσει μια συζήτηση με την καστανόξανθη κουκλάρα που χαζεύουν όλοι οι άνδρες στο μπαρ. Και με τέτοιες μικρές νίκες χτίζονται θρίαμβοι!

4. Οι δικαιολογίες είναι για εκείνους που δεν μπορούν
Κοιτώντας την τύπισσα, είναι χιλιάδες οι δικαιολογίες που μπορείς να «κατασκευάσεις» για να μην την προσεγγίσεις! «Θα με νομίζει για «πεφτάκια», «φαίνεται πως είναι αλλού», «θα περιμένω μισή ώρα μήπως έρθει ο γκόμενός της» και άλλα τέτοια χαζά που λες στον εαυτό σου, αποτελούν απλά παυσιπονάκι για το φόβο που έχεις! Κάθε φορά που σκέφτεσαι μια δικαιολογία, καλό θα είναι να θυμάσαι πως οι νικητές δεν έχουν καμία, ενώ οι χαμένοι έχουν πολλές!

3. Μην «τσουβαλιάζεις»
Επειδή κάποτε σου είπαν μια ιστορία, για τον ξάδερφο του κουμπάρου σου, που πήγε να φλερτάρει μια τύπισσα κι εκείνη τον διαολόστειλε, δεν σημαίνει πως αυτός είναι ο κανόνας! Συνήθως, για να λέμε την αλήθεια, αυτή είναι η εξαίρεση. Ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία, όπου αν πλησιάσεις μια γυναίκα με στυλ και ευγένεια, τότε το λιγότερο που θα κάνει, είναι να κολακευτεί και να ανταποκριθεί! Όσο είσαι ευγενής, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή σου!

2. Μια ανάσα από το γκολ
Εκεί που κολλάνε οι πιο πολλοί άνδρες είναι στην ατάκα της προσέγγισης. Μπορείς να θυμηθείς κάποιον πολύ καλό σέντερ φορ που… σκεφτόταν πολύ στη μεγάλη περιοχή; Όχι! Γίνε Κλάους Αθανασίαδης, δες εστία και απλά σούταρε. Είναι το «φονικό ένστικτο» που πρέπει να αναπτύξεις. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι εξεζητημένο. Ξεκίνα με κάτι που είναι πιο προφανές και κολακευτικό, όπως για παράδειγμα το «συγχαρητήρια, είστε η πιο stylish παρουσία του μπαρ». Σε ευχαριστεί και εσύ έχεις την ευκαιρία να της κάνεις δύο ερωτήσεις για στυλ, που θα την κάνουν να κολακευτεί αλλά να δείξεις πως τα ενδιαφέροντά σου δεν εξαντλούνται στη Formula 1.

1.Κάνε τη μισή ευκαιρία… γκολ
Εκεί φαίνεται ο μεγάλος σέντερ φορ! Αλλά θα πρέπει να απογοητευτείς όταν χάσεις μια μεγάλη ευκαιρία; Όχι! Γιατί πολύ απλά, η επόμενη σε περιμένει σε κάποιο άλλο μπαρ, σε ένα γραφείο, στην ουρά ενός γκισέ. Γίνε επικοινωνιακός, μίλα στον κόσμο, σε αγνώστους, έχουν την ίδια ανάγκη να μιλήσουν κι εκείνοι. Αυτό θα σε κάνει ακόμη πιο έμπειρο και θα σου φύγει και το άγχος της προσέγγισης! Θα είσαι cool και αυτό πάντα θα λειτουργεί υπέρ σου!
Πηγή: pkool.gr