Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Οι γυναίκες είναι πολύπλοκα όντα..!!!


ΣΥΜΠΤΩΣΗ..... Η ΤΥΧΑΙΟ....!!!!





Ο άνθρωπος που αναλαμβάνει ΕΥΘΥΝΗ ελαχιστοποιεί στο ελάχιστο την τυχαιότητα.
Η Τυχαιότητα τυχαία δεν είναι, μονάχα για τον πολεμιστή που βρίσκεται σε επίπεδο Ναγκουάλ.
Επειδή διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποσότητα ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Αυτή η ποσότητα ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ είναι που καθορίζει την τυχαιότητα ή την σύμπτωση
και τον καθιστά ΑΙΤΙΑ και όχι Αποτέλεσμα.
—————————–
Είναι δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος των συμπτώσεων δημιουργούνται, όταν κάποιος έχει ιδιαίτερα τεταμένη την προσοχή του, ( και ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟ) όταν βρίσκεται σε εγρήγορση, όταν οι κεραίες του υψωμένες αγγίζουν τις συχνότητες του υπερβατού. Από τις θεωρίες άλλωστε περί συμπτώσεων πηγάζουν και οι διάφορες θεωρίες περί τηλεπάθειας, παρ αίσθηση αντίληψης, προαισθήματος, πρόληψης του μέλλοντος. Αυτές είναι κάποιες πολύ γνωστές συμπτώσεις, τυχαιότητες ή κοσμικό σχέδιο;
> Ο Mark Twain, γνωστός Αμερικανός συγγραφέας, γεννήθηκε το 1835, την ίδια ημέρα που εμφανίστηκε και ο κομήτης το Halley. Πέθανε το 1910, και πάλι την ίδια ημέρα που ο κομήτης έκανε την επόμενή του εμφάνιση από τη Γη. Ο ίδιος είχε προβλέψει το θάνατό του ένα χρόνο νωρίτερα, λέγοντας «ήρθα στη Γη μαζί με τον κομήτη και περιμένω ότι θα χαθώ μαζί του».

Αποξηραμένα φρούτα που σας προστατεύουν





Τι κοινό έχουν η κούραση, η οστεοπόρωση, η αρθρίτιδα και η πίεση; Φοβούνται τα αποξηραμένα φρούτα. Μάθετε ποια είναι και βελτιώσε την υγεία σας
Αντιμετωπίστε την κούραση, τους μυϊκούς πόνους από την άσκηση, αλλά και πολλές

παθήσεις με αποξηραμένα φρούτα. Διαβάστε που κάνει καλό το καθένα από τα 4 που ξεχωρίσαμε λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες έρευνες των ειδικών.

Υβρίδια και πώς να τα αποφύγετε!

Πάνω από το 80% των λαχανικών και των φρούτων που τρώμε σήμερα είναι υβρίδια. Τα περισσότερα λαχανικά και κάποια από τα φρούτα που φτάνουν πλέον στο πιάτο μας έχουν «γεννηθεί» με τεχνητή γονιμοποίηση, δηλαδή είναι καρποί που έχουν προκύψει από την καλλιέργεια υβριδίων.
Υβρίδια είναι τα φυτά, τα οποία προκύπτουν σε εργαστήρια από γεωπόνους  από τη διασταύρωση δυο διαφορετικών ποικιλιών του ίδιου είδους και παρουσιάζουν “βελτιωμένα” χαρακτηριστικά σε σχέση με τα φυτά από τα οποία προέρχονται. Τα “βελτιωμένα” αυτά χαρακτηριστικά εξυπηρετούν εμπορικούς σκοπούς όπως αύξηση της παραγόμενης ποσότητας, αύξηση του μεγέθους των καρπών, ανθεκτικότητα σε ασθένειες, ανθεκτικότητα σε ακραία καιρικά φαινόμενα, ομογενοποιήσει των παραγόμενων προϊόντων για τη διευκόλυνση της τυποποίησής τους, μορφοποίησή τους προς χάρη της καταναλωτικής αισθητικής.