Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Πράσινος καφές – Green Coffee και αδυνατισμα





Πράσινος καφές, εκχύλισμα πράσινου καφέ, κόκκοι πράσινου καφέ: είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που έχουν εισβάλει στην καθημερινότητα μας. Παρόλο που θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ για να βρείτε κάποιον άνθρωπο που να μην ξέρει τι είναι ο καφές οι περισσότεροι θα σας κοιτάνε με απορία αν τους ρωτήσετε “Τι είναι ο πράσινος καφές;”


Τι είναι ο πράσινος καφές

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να μην ξέρουν ότι οι κόκκοι του καφέ είναι φυσικά πράσινοι. Οι κόκκοι του καφέ είναι σπόροι που τα βρίσκουμε μέσα στα φωτεινά κόκκινα φρούτα του δέντρο του καφέ. Για πολλούς αιώνες τον χρησιμοποιούσαν σας τσάι φτιαγμένο από του πράσινου κόκκους του καφέ.
Το μειονέκτημα του πράσινου καφέ είναι πως δεν έχει το χαρακτηριστικό εξαίσιο άρωμα και γεύση που έχει ο καβουρδισμένος, ψημένος καφές. Για αυτόν το λόγω προτιμάμε να χρησιμοποιούμε τον καφέ ψημένο-καβουρδισμένο. Δηλαδή ο πράσινος καφές είναι ο καφές πριν το ψήσιμό του.



Τα οφέλη του Green Coffee (Πράσινου Καφέ) στο αδυνάτισμα

Το χλωρογενικό οξύ είναι ένα από τα κύρια συστατικά του Green Coffee (Πράσινου Καφέ). Είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό που πολεμά τις ελεύθερες ρίζες, επιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει τους μυς.
Καινούριες μελέτες έδειξαν μια ακόμα ιδιότητα του Green Coffee Extract (Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ). Το Green Coffee Extract (Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ) μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του σωματικού βάρος.
Dr Oz - Green Coffee ExtractΤα αποτελέσματα αυτών το μελετών είναι τόσο εντυπωσιακά που κάνανε τον Dr. Oz και τον Dr. Lindesy Duncan, δυο από του καλύτερους και διασημότερους διατροφολόγους της Αμερικής, να υποστηρίξουν ανοιχτά και θερμά την χρήση το Green Coffee Extract (Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ).


Μελέτες για το Green Coffee Extract (Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ)

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Diabetes, Metabolism and Obesity”και διάρκεσε 22 εβδομάδες έδειξε πως όσιοι παίρνανε 1050mg Green Coffee Extract (Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ) χάσανε έως 8 κιλά ( ~10% του σωματικού βάρους) και είδαν να μειώνετε έως 4,5% το σωματικό βάρος.
Επιπλέον είδαν μια μείωση του Δείκτη Μάζας Σώματος έως 2,92 μονάδες και μείωση έως 2,5 χτύπους/λεπτό στο καρδιακό ρυθμό.
Το σημαντικότερο είναι πως οι συμμετέχοντες δεν άλλαξαν τις διατροφικές τους συνήθειες, δηλαδή χωρίς δίαιτες και ασκήσεις.
Ο Dr. Oz έκανε δική έρευνα στην οποία συμμετείχαν 100 γυναίκες. Στην διάρκεια της μελέτης οι συμμετέχοντες δεν άλλαξαν της διατροφής του. Οι γυναίκες που παίρνανε 1200mg Green Coffee Extract (Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ) την ημέρα χάσανε μισό κιλό την εβδομάδα,που είναι ο ιδανικός ρυθμός απώλεια βάρους.

Green Coffee Extract (Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ) παρενέργειες

Βάση των μελετών έχουν γίνει το Green Coffee (Πράσινο Καφέ) φαίνεται να είναι ένα ασφαλές και δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές παρενέργειες. Πρέπει να έχετε κατά νου σας πως το Green Coffee (Πράσινο Καφέ) περιέχει καφεΐνη όπως ο κανονικώς καφές. Για αυτό το λόγω το Green Coffee (Πράσινο Καφέ) μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες που σχετίζονται με την καφεΐνη παρόμοιες με το καφέ.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

είναι αυτός ο πρασαινος καφές http://kentroproothisis.com/ygeia/green-coffee-nf/

Anna Silky είπε...

Δεν γνωρίζω το προΐον του κυριου ομως μπορεις να τον βρεις σε καταστηματα υγιεινης διατροφης,σε καταστηματα που πωλουν συμπληρωματα διατροφης και μπαχαρικων σε κοκκους οπως ειναι στην φωτογραφια της ανάρτησης