Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Οι επιπτώσεις της Πανσελήνου στα ζώδια





ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος στον Δέκατο Οίκο
Ξαφνικά βρεθήκατε στο επίκεντρο –όλοι σας προσέχουν. Ήρθε η ώρα να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό, αλλά κάντε το με ευγένεια και ενδιαφέρον για τους άλλους, ώστε να μην έχετε κάτι για να μετανιώσετε αργότερα. Ίσως τόσο καιρό κρυβόσαστε, περνώντας απαρατήρητοι. Τώρα χρειάζεστε προσοχή, και να λύσετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας για να δείξετε στους άλλους τις ικανότητές σας. Μία ξαφνική προσφορά εργασίας, κάποια πρόταση για προαγωγή, θέματα του σπιτιού ή περιουσιακά μπορεί υπάρξουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στον 9ο Οίκο
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες εστιάσατε την προσοχή σας στο λογικό και στο επιτεύξιμο. Τώρα νιώθετε πως κάτι σας λείπει. Τα πιστεύω σας θα δοκιμαστούν. Οι παρορμήσεις σας και όλη η προσοχή που δώσατε στα συνηθισμένα, σας κάνουν να αναρωτιέστε πότε θα διασκεδάσετε. Θέλετε να κάνετε την αλλαγή. Η περιπετειώδης πλευρά σας, σας σπρώχνει να κάνετε αυτό που θέλετε και απαιτεί την προσοχή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στον Όγδοο Οίκο
Αυτή η Πανσέληνος έχει να κάνει με τα πάρε-δώσε. Αυτά που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ασφαλείς πρέπει να ισορροπηθούν με την προσοχή σας στις ανάγκες των άλλων και στην άνεσή τους. Είναι πολύ καλή στιγμή να τακτοποιήσετε κάποια χρέη σας είτε οικονομικά, είτε άλλου τύπου. Ίσως αναγκαστείτε να κάνετε κάποια οικονομική διαπραγμάτευση ή να διαθέσετε κάποια χρήματα για ένα σκοπό. Ή ακόμα να ανακαλύψετε πως έχετε την ανάγκη να ζητήσετε από κάποιον οικονομική ή ψυχολογική υποστήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στον Έβδομο Οίκο σας.
Η Νέα Σελήνη είχε να κάνει μόνο με εσάς. Τώρα ήρθε η ώρα να επανέλθει η ισορροπία και να ασχοληθεί και με τους άλλους. Ο΄7ος Οίκος αντιπροσωπεύει μία σημαντική προσωπική σχέση –έναν ή μία σύζυγο, το άλλο μας μισό, τον συνεργάτη μας ή μία σχέση αντιπαλότητας. Ήρθε η ώρα να έρθει η ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες σας και στις ανάγκες των άλλων. Ήρθε η ώρα για συμβιβασμό και διαπραγμάτευση. Μπορείτε να τεστάρετε τις ερωτικά σας, αλλά και να έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε πραγματικά με κάποιον ιδιαίτερο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος στον Έκτο Οίκο
Κοιτάζεστε στον καθρέφτη και λέτε «Αυτό ήταν! Θα ξεκινήσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής». Κοιτάτε ένα τσιγάρο με απέχθεια και αποφασίζετε να κόψετε το κάπνισμα. Σηκώνετε το κεφάλι σας και λέτε πως δεν ανέχεστε πια τον τρόπο που σας φέρεται το αφεντικό σας. Αυτά είναι κάποια παραδείγματα για τα πράγματα που μπορεί να γίνουν όταν η Πανσέληνος βρίσκεται στον 6ο Οίκοσας. Αν ενεργοποιεί άλλους προσωπικούς πλανήτες, ή αν είναι έκλειψη, θα είναι περισσότερο έντονες οι αντιδράσεις σας. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να καταφύγετε σε αισθηματικές δηλώσεις αν έχετε κανονίσει τα προβλήματά σας από πριν. Αποφύγετε να κατηγορήσετε τους άλλους για τα δικά σας θέματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την έκρηξη ενέργειας για να αλλάξετε κάποιες καθημερινές σας ρουτίνες. Κάντε κάτι για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας αν είναι απαράδεκτες –ακόμα και αν σημαίνει να είστε πιο ευγενικοί με τους συνεργάτες σας ή να αγοράσετε κάτι για να διακοσμήσετε το γραφείο σας. Ξεκινήστε τη γυμναστική ή την υγιεινή διατροφή αν είναι κάτι που σκεφτόσαστε καιρό.
 panselhnos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος στον Πέμπτο Οίκο
Θέλετε να διασκεδάσετε , και οι απαιτήσεις των στόχων σας στη ζωή έχουν μειώσει το ψάξιμό σας για ευχαρίστηση. Είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να τα κάνετε όλα, αλλά χωρίς τη δημιουργική έκφραση του εαυτού σας (ρομαντική ή διασκεδαστική) πολύ απλά δεν θα νιώθετε ολοκληρωμένοι. Ήρθε η ώρα να εκφραστείτε, να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε. Έχετε την ανάγκη να δώσετε την καρδιά σας σε κάποιον, ή να περάσετε μέσα από μία επιφανειακή ρομαντική σχέση. Επίσης ίσως μία περίεργη δραστηριότητα να περιτριγυρίζει το ή τα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος στον Τέταρτο Οίκο
 Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δουλέψατε πολύ σκληρά για να πετύχετε κάποιους επαγγελματικούς στόχους και γενικά θέματα που αφορούν τους άλλους. Τώρα την πρώτη θέση έχει η προσωπική σας ζωή. Είναι απαραίτητο να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην ενέργεια που ξοδεύετε στην εργασία σας και στην ενέργεια που αφιερώνετε στα προσωπικά σας θέματα. Σε αυτό θα πρέπει να εστιάσετε όλη σας την προσοχή. Ήρθε η ώρα να θέσετε προτεραιότητες. Αλλιώς, ρισκάρετε να εξουθενώσετε τον εαυτό σας. Ένα θέμα που αφορά το σπίτι, την οικογένεια ή την περιουσία σας πρέπει να έχει την απόλυτη προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στον Τρίτο Οίκο
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήσαστε κάπως ανήσυχοι και είχατε την ανάγκη να κερδίζετε από τη ζωή περισσότερα από τα συνηθισμένα. Τώρα τα συνηθισμένα αρχίζουν να σας φτάνουν. Έχετε πολλές δουλειές να κάνετε, οι άνθρωποι σας αναθέτουν όλο και περισσότερα, έχετε αρκετή γραφειοκρατία και μιλάτε συνεχώς στο ερωτικά. Ένα σημαντικό έγγραφο θα φτάσει στα χέρια σας, ή μία ξαφνική ανάγκη να φροντίσετε κάτι σημαντικό ή ακόμα και ένα ταξίδι μπορεί να συμβεί. Πιεστείτε μέχρι να ισορροπήσετε τα πράγματα. Κάντε αυτά που πρέπει έτσι ώστε να περάσετε τον υπόλοιπο χρόνο σας ψάχνοντας για περιπέτειες και καινούριες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στον Δεύτερο Οίκο
Θέματα που αφορούν τις σχέσεις, την εξουσία και τον έλεγχο ή τα οικονομικά σας θα σας απασχόλησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσετε τις θα σας κάνει να νιώσετε άνετα. Η Πανσέληνος έχει να κάνει με την ισορροπία του δώσε και του πάρε στις σχέσεις. Να δίνετε ικανοποίηση αλλά να παίρνετε κιόλας. Τα κοινά θα σας απασχολήσουν όπως και θέματα εξουσία, τι είναι δικό μου και τι είναι δικό σου. Η άνεσή σας θα είναι η πρωταρχική σας ανάγκη και έχει έρθει η στιγμή να την φροντίσετε χωρίς όμως να ξεχνάτε και τις ανάγκες των άλλων.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στον Πρώτο Οίκο
«Και τι θα γίνει με εμένα;» Αυτό είναι το αίσθημα όταν η Πανσέληνος βρίσκεται στον 1ο Οίκο. Ψάχνετε για λίγη προσοχή καθώς νιώθετε πως η ζωή δεν σας δίνει πολύ σημασία τώρα τελευταία. Προσπαθήστε να αποφύγετε παιδιάστικα ξεσπάσματα. Αντί για αυτό δουλέψτε πάνω στην αύξηση του δυναμισμού σας. Αξίζετε και εσείς πολλά, και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας χωρίς να χρειαστεί να ποδοπατήσετε τους άλλους. Η Πανσέληνος αφορά την ισορροπία σας μεταξύ της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας. Είναι μια καλή στιγμή να βάλετε πρώτες τις ανάγκες σας, αλλά με σεβασμό για τους άλλους. Τα αν μπορείτε να πετύχετε σαν αρχηγοί, δοκιμάζεται τώρα
 panselhnos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στον Δωδέκατο Οίκο
Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε μόνοι. Ήσαστε απασχολημένοι με κάθε είδους καθημερινές δραστηριότητες, που σχετίζονται με την εργασία σας ή τις υποχρεώσεις σας. Ήρθε η ώρα να ισορροπήσετε τη ζωή σας αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σας, αλλιώς θα νιώθετε κενοί. Θέματα που υπήρχαν βαθιά μέσα σας θα βγουν στην επιφάνεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή να συμφιλιωθείτε με αυτά που βγαίνουν προς τα έξω. Ένα μυστικό ή ένα προσωπικό θέμα θα αποκαλυφθεί, ένα θέμα υγείας θα γνωστοποιηθεί ή κάποιο πλάνο που αφορά την εργασία σας θα φτάσει στην αποκορύφωση.


ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος στον Ενδέκατο Οίκο
Τόσο καιρό ήσαστε προσηλωμένοι σε αυτά που σας ικανοποιούσαν –χόμπι, ερωτικά και πάει λέγοντας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως ο ρόλος που έχετε στις ζωές των άλλων (σύζυγοι, γονείς, φίλοι) είναι σημαντικό στοιχείο για την ολοκληρωτική σας ευτυχία. Ζητάτε επιβεβαίωση από τους φίλους σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μία ευγενική χειρονομία. Για παράδειγμα, κάποιος φίλος σας περνάει κρίση και ζητάει τη βοήθειά σας. Ξαφνικά θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους, ίσως μετά από μια περίοδο απομόνωσης στον εαυτό σας.


 πηγη:astro-live

Δεν υπάρχουν σχόλια: