Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μηλόξιδο και μέλι


Τα οφέλη για την υγεία από μηλόξυδο και μέλι είναι ευρέως γνωστά. Αυτή η συνταγή έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά ως αυτο θεραπεία στο σπίτι για πολλές ασθένειες, ακόμη και ως ένα αντι-γηραντικό ελιξίριο. Πολλοί άνθρωποι έχουν βεβαιώσει πως έκαναν χρήση για τον καθαρισμό και την απολύμανση του οργανισμού τους διότι περιέχει ιδιότητες αυτο-αποτοξινώσεως στο σώμα τους. Θεωρείται ως ένα ισχυρό μέσο καθαρισμού και φυσικής θεραπείας ελιξίριο με φυσικό αντιβιοτικό και αντισηπτικό που καταπολεμά μικρόβια και βακτηρίδια.
Υπέθεσαν επίσης ότι η ισχυρή οξύτητα του ξιδιού μπορούσε να διαλυσει καταθέσεις ασβεστίου στις αρθρώσεις του σώματος σε αρθριτικούς ασθενείς. Σήμερα, το ξίδι μηλίτη και το μέλι είναι γνωστό για να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τους ρευματισμούς και arthrits.


 Για την προετοιμασία:
* Μηλόξυδο (μισό έως 1 κουταλιά της σούπας) και ακατέργαστο μέλι (μισό έως 1 κουταλιά της σούπας). (Σημείωση: το Μηλοξυδο να  είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένο από φρέσκα, οργανικά, θρυμματισμένα μήλα που επιτρέπεται να ωριμάσουν φυσικά σε ξύλινα βαρέλια, αλλά μπορείτε να το πάρετε εύκολα από τα παντοπωλεία και σούπερ μάρκετ.)
* Διάλυση σε ένα ποτήρι νερό
* Πάρτε το μια  ή δύο φορές την ημέρα

1. Πρόωρη γήρανση
2. Παχυσαρκία
3. Τροφική δηλητηρίαση
4. Θερμική εξάντληση
5. Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση / καούρα
6. Εύθραυστα νύχια
7. Κακή αναπνοή
8. Αρθρίτιδα
9. Η υψηλή αρτηριακή πίεση
10. Υψηλού επιπέδου χοληστερόλης
11. Εκζεμα












Δεν υπάρχουν σχόλια: