Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πώς θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα τα ζώδιά


Οι επιρροές αυτές θα ισχύουν για τους επόμενους πέντε μήνες και θα ειναι ανάλογες με τη θέση του Ποσειδώνα στους Οίκους του γενέθλιου ωροσκοπίου και απο την διέλευση του Ποσειδώνα στο γενέθλιο ωροσκοπιο.

Κριός
 Θα βιώσετε ασυνήθιστες διακυμάνσεις στα οικονομικά σας για τους επόμενους μήνες. Τα πράγματα θα είναι απρόβλεπτα, αλλά θα υπάρξει ευημερία τις πιο ασυνήθιστες στιγμές. Το ένστικτό σας θα αποδειχτεί σωστό για μία διαπραγμάτευση ακινήτου ή για μία επένδυση.


Ταύρος
Το ζώδιό σας κινδυνεύει να αποκτήσει εθιστική συμπεριφορά αυτή τη περίοδο. Αν έχετε μία αδυναμία, θα πρέπει να την φροντίσετε τώρα. Αν δεν έχετε την ικανότητα να ελέγξετε τους πειρασμούς, η υποστήριξη των φίλων θα σας βοηθήσει.

Δίδυμοι
Θα ανακαλύψετε πως υπάρχουν πολλές εντάσεις εκεί που μένετε. Μην αφήσετε τους ανθρώπους να διαταράσσουν την ηρεμία σας να μπουν στο σπίτι σας. Αν κάποιος μεθυσμένος αποτελέσει πρόβλημα, πετάξτε τον ή την έξω. Ήρθε η στιγμή να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στον εαυτό σας και λιγότερη στους άλλους.

Καρκίνος
Για τους επόμενους πέντε μήνες, θα νιώσετε περισσότερο περιπετειώδεις από ότι συνήθως. Μερικοί από εσάς ίσως χάσετε τις δουλειές σας αν ονειροπολείτε συνέχεις ή κυνηγάτε αυτά που σας ενδιαφέρουν αντί να δουλεύετε. Είναι καλή στιγμή για διακοπές.

Λέων
Θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την οικογένεια. Μπορεί να διαπιστώσετε πως ένα συγκεκριμένο μέλος της οικογένειας δεν φέρεται σωστά και πιθανόν να είναι νεότερο από εσάς ή κάποιο που χρειάζεται τη φροντίδα σας. Είναι καλή στιγμή να λύσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα ζητώντας τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Παρθένος
Τους επόμενους μήνες θα νιώθετε πως οδεύετε προς την τρέλα. Η ζωή θα είναι άδικη και θα χρειαστείτε χρόνο για να μείνετε με τον εαυτό σας. Είναι μία καλή στιγμή να πείτε αντίο σε μια κατάσταση που προκαλεί χάος στη ζωή σας. Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο και πάρτε ραγδαίες και επώδυνες αποφάσεις.

Ζυγός
Κάποιο μυστικό θα σας αποκαλυφθεί. Όσο και αν νιώσετε καλύτερα για κάτι που έγινε στο παρελθόν θα σας δώσει το κίνητρο να αλλάξετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στη ζωή σας. Προσέξτε τα οικονομικά της.

Σκορπιός
Αν κρατάτε μυστικά, θα αποκαλυφθούν αυτό το μήνα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Στην αρχή θα νιώσετε άβολα με τις αλλαγές στα σχέδια και στις σχέσεις σας, που προκαλεί ο ανάδρομος Ποσειδώνας και άλλοι πλανήτες, αλλά στο τέλος θα σας βγουν σε καλό.

Τοξότης
Οι πλανήτες σας φέρνουν μία υπέροχη νέα ευκαιρία για να ξανακάνετε μία συζήτηση που πήρε άσχημη τροπή πριν μερικά χρόνια. Αυτή η συζήτηση μπορεί να είναι δραματική και συναισθηματική, αλλά το αποτέλεσμα και η πρόοδος με αυτό το άτομο θα σας ευχαριστήσει, καθώς νομίζατε πως το έχετε χάσει για πάντα.

Αιγόκερως
Οικονομικά θέματα ή θέματα περιουσίας βγαίνουν στην επιφάνεια. Ένα μέλος της οικογένειάς σας θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Τους επόμενους πέντε μήνες τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα, αλλά το στρες θα μειωθεί όσο περνά ο καιρός.

Υδροχόος
Θα συνειδητοποιήσετε πως η διαθέσεις ενός ατόμου σας ρίχνουν συνέχεια. Προσέξτε να μην φορτώνεστε εσείς τα συναισθηματικά φορτία των άλλων. Υπάρχει περίπτωση να αποκτήσετε εθιστική συμπεριφορά. Ο εθισμός θα είναι είτε δικός σας είτε θα οφείλεται σε ένα άτομο που αγαπάτε και που επιμένει να αλλάξει τη καθημερινότητά σας.

Ιχθύες
Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τους επόμενους μήνες είναι να πάρετε τα πράγματα προσωπικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εγωιστές και θα σας πουν κατάμουτρα πως δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη σας. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος που αγαπάτε «δαγκώσει το χέρι που τον ταΐζει».

 πηγη : astro-live

Δεν υπάρχουν σχόλια: