Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ισχυρό εντομοαπωθητικό


κώνωψΙσχυρό εντομοαπωθητικό
Προειδοποίηση: Το εντομοαπωθητικό αυτό μυρίζει έντονα όταν είναι υγρό. Η μυρωδιά φεύγει σταδιακά μόλις στεγνώσει.
Είναι ένα πραγματικά αποτελεσματικό εντομοαπωθητικό, ακόμα και σε περιοχές που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα με τα κουνούπια και τις σκνίπες. Επίσης η παρασκευή του δε κοστίζει σχεδόν τίποτα και πιθανόν τα συστατικά του να υπάρχουν ήδη στη κουζίνα σας.
Θα χρειαστείτε:
Διαδικασία:
– Τοποθετήστε όλα τα υλικά σας μέσα σε ένα μεγάλο βάζο με καπάκι που κλείνει καλά. Σφραγίστε το και αφήστε το για 2-3 εβδομάδες πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας. Ανακινείτε το καθημερινά.
– Μόλις περάσει ο χρόνος που απαιτείται σουρώστε το μείγμα και διατηρείτε το στο ψυγείο. Κάθε φορά που θα θέλετε να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να το αραιώνετε, σε αναλογία 1:1 με αποσταγμένο νερό. Μετά την αραίωση το βάζετε σε μπουκάλι spray και το ψεκάζετε στο δέρμα σας.
Όπως καταλαβαίνετε η παραπάνω συνταγή θα σας βγάλει σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Επιπλέον το συγκεκριμένο μείγμα προσφέρει και αντισηπτικές – αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
Δε θα σας πρότεινα να ψεκαστείτε με το συγκεκριμένο εντομοαπωθητικό πριν βγείτε για ποτό, μια ρομαντική καλοκαιρινή νύχτα με τον καλό/ή σας. Το παραπάνω εντομοαπωθητικό είναι προορισμένο για ζόρικες καταστάσεις πχ. camping, διαμονή ή πεζοπορία κοντά σε ελώδεις περιοχές κτλ. Για μια πιο light εκδοχή προτιμήστε ένα από τα προηγούμενα.
Η άλλη λύση είναι να κυκλοφορείτε με ένα τέτοιο…
δαχτυλίδι φιδάκιΙ
πηγηhttp://proionta-tis-fisis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: