Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ταύρος και παραψυχικές ικανότητες



Πιστή στον τύπο του ζωδίου τους, η παραψυχική αίσθηση των Ταύρων αναπτύσσεται και αυτή αργά. Συνήθως δεν έχουν στιγμιαίες αποκαλύψεις ή ξαφνικά οράματα, αλλά μπορεί να βιώσουν συναισθήματα που βαθμιαία γίνονται πολύ έντονα και επίμονα. Όπως και τα άλλα ζώδια της Γης, οι Ταύροι συχνά βιώνουν την παραψυχική αίσθησή τους διαμέσου του σώματος. Και όταν η εσωτερική τους σοφία προσπαθεί να τους αφυπνίσει, πιθανόν να νιώσουν μια πραγματικά βαθιά αίσθηση, μια αίσθηση έντασης ή αδιαθεσίας.

Είναι μεγάλοι εραστές της φύσης, έτσι βρίσκονται στη πιο χαλαρή τους κατάσταση και επομένως στην πιο δεκτική σε παραψυχικές εντυπώσεις στο ύπαιθρο. Με τη μουσική χαλαρώνουν και συντονίζονται περισσότερο με την παραψυχική τους αίσθηση. Αν καταφέρουν να φανταστούν το αδύνατο ή το φαινομενικά αδύνατο, θα βοηθηθούν πολύ.

Οι παραψυχικές τέχνες που σχετίζονται με νομίσματα και αριθμούς, περιλαμβανομένου και του Ι Τσινγκ και της αριθμολογίας, ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου. Γενικά δεν έχουν πολύ χρόνο να αφιερώσουν στο αλλόκοτο και στο θαυμαστό. Αν ασχοληθούν με τα παραψυχικά θέματα, θα προτιμήσουν όσα έχουν κάποια πρακτική χρήση. Διαθέτουν μια έκτη αίσθηση για τα οικονομικά εξαιτίας του ενδιαφέροντός τους για το χρήμα, ενώ μια έμφυτη επιφυλακτικότητα μπορεί να τους εμποδίσει να ακολουθήσουν αυτή την αίσθηση. Έλκονται από τις θεραπευτικές τέχνες.

Η ικανότητα του ανθρώπου της υπαίθρου να προβλέπει τον καιρό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ταύρου. Συχνά παρατηρούν υποσυνείδητα κάποια σήματα και σύμβολα, όπως τον αριθμό των καρπών στα δέντρα ή την καθυστέρηση του ερχομού μιας εποχής και μαθαίνουν γρήγορα να τα ερμηνεύουν.


Ταύρος και Φιλία

Ο φίλος που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου θα σας προσφέρει τσάι και κέικ ενώ θα σας δίνει καλές και σωστές συμβουλές σε όλα τα θέματα, από το πώς να κλαδέψετε την μπιγκόνια σας μέχρι ποιες πρέπει να είναι οι επενδύσεις σας.
Υπάρχει κάτι εξαιρετικά χρήσιμο στον πρακτικό τρόπο που προσεγγίζει τη ζωή. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στον Ταύρο φίλο σας. Όταν τον χρειαστείτε, θα τρέξει να σας βοηθήσει. Είναι ευγενικός, υπομονετικός, πιστός και υποστηρίζει τους κοντινούς του ανθρώπους. Οι Ταύροι γενικά, αργούν να δημιουργήσουν φίλους και αυτό εξαιτίας της επιφυλακτικής τους φύσης. Τους αρέσουν οι άνθρωποι με τα δικά τους ενδιαφέροντα στη μουσική ή καλλιτεχνία, μαγειρική, κηπουρική ή χειροτεχνία και που απολαμβάνουν το ύπαιθρο.
Η φιλία ενός Ταύρου, όπως και ο έρωτας, αναπτύσσεται αργά. Αλλά όταν εδραιωθεί είναι δύσκολο να σπάσει ποτέ. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγχουν την τάση που έχουν να θεωρούν τους φίλους τους κτήμα τους και να καλλιεργήσουν την ευελιξία στα προγράμματά τους.
Ταιριάζουν: Οι Ταύροι φαίνεται ότι αντλούν τους φίλους τους από τα ζώδια της Γης και του Νερού. Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι είναι καλοί φίλοι και συχνά έχουν κοινά ενδιαφέροντα με τους Ταύρους, όπως και οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς. Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι καλοί φίλοι, αλλά υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.
Ο Ταύρος φίλος έχει μεγάλη υπομονή, επομένως εκνευρίζεται πολύ δύσκολα. Ωστόσο, θα καταφέρετε να τον ερεθίσετε αν δεν του τηλεφωνήσετε την ώρα που του υποσχεθήκατε, αν ξεχάσετε κάποιο ραντεβού σας μαζί του, αν αλλάζετε τα σχέδιά σας πολύ συχνά ή τον αντικρούσετε μπροστά σε άλλους.


Ταύρος και Σχέσεις


ΤΑΥΡΟΣ


           Ο Ταύρος, παρ’ όλο τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητά του δεν έχει τάση για πολλαπλές ερωτικές περιπέτειες. Η Σταθερή ιδιότητα του ζωδίου του, σε συνδυασμό με το Γήινο στοιχείο, τον κάνει να προτιμάει τους σταθερούς, μακροχρόνιους δεσμούς και να αποφεύγει περαστικούς έρωτες. Επίσης, από τη στιγμή που ο Ταύρος  θα κατασταλάξει σε μια σχέση δεν του αρέσει να χαλάει τη ρουτίνα του, δεν του αρέσει καθόλου η αλλαγή.
            Όσο ο Ταύρος είναι ικανοποιημένος από μια σχέση, είναι απίθανο να ψάξει για άλλη Αν όμως είναι δυστυχισμένος, ιδιαίτερα όταν ο παρτενέρ του δεν του προσφέρει τη σεξουαλική ικανοποίηση που είναι τόσο σημαντική για αυτόν, τότε είναι μοιραίο να τον απατήσει. Σ’ αυτή την περίπτωση, ο παθητικός  Ταύρος θα περιμένει να μπει στη ζωή του ο καινούριος έρωτας, αλλά δε θα βγει να τον αναζητήσει. Η καινούρια αυτή σχέση θα εξελιχθεί μάλλον αργά γιατί ο επιφυλακτικός Ταύρος  θέλει να δημιουργήσει μια βαθιά φιλία με τον καινούριο σύντροφο. Για αυτό τον λόγο οι συναισθηματικοί δεσμοί του Ταύρου έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας με ζώδια που προτιμούν την άνεση και την ασφάλεια μιας μόνιμης, μακροχρόνιας σχέσης απ’ τη συγκίνηση μιας σύντομης περιπέτειας. Γιατί σ’ αυτές τις περιπτώσεις και τα δύο μέρη βλέπουν το δεσμό σαν ένα βήμα προς κάτι μονιμότερο, πράγμα που υπόσχεται στον Ταύρο τη σταθερότητα που αναζητεί.
           Η τέλεια σχέση για τον Ταύρο είναι αυτή που ικανοποιεί απόλυτα τις αισθήσεις του. Αυτό το ζώδιο λατρεύει κυριολεκτικά τις απολαύσεις, εύγευστα φαγητά, έξοχα αρώματα, ακριβά υφάσματα, τη μουσική, την όπερα.

Το ζώδιο του Ταύρου και η εμφάνιση

 
ΤΑΥΡΟΣ

          Πολύ λίγα υπάρχουν που να υπονοούν αδυναμία στο σώμα ενός κλασικού Ταύρου. Είναι σώμα δυνατό, με καλές αναλογίες, συχνά παχύ, με δυνατούςώμους, στήθος και πλάτη. Οι ταύροι πέφτουν εύκολα θύματα της καλοζωίας. Αυτό, μαζί με τον αργό μεταβολισμό τους, θα προσθέσει σίγουρα όγκο στη διάπλασή τους, αλλά υπάρχουν πολλοί που παραμένουν λεπτοί και εξακολουθούν να φαίνονται σωματικά δυνατοί.
       Μερικοί τείνουν να είναι δυσκίνητοι και αργοκίνητοι. Άλλοι είναι ιδιαίτερα χαριτωμένοι στις κινήσεις τους, σε γενικές γραμμές, αποπνέουν μια καθησυχαστική γαλήνη. Η ικανότητά τους να κάνουν υπομονή φαίνεται να λάμπει μέσα από τα ζεστά, καθάρια μάτια τους και η  συμπονετική τους έκφραση υπαινίσσεται αβρότητα. Η επιμονή των Ταύρων μπορεί να μετατραπεί σε πείσμα, χαρακτηριστικό που φαίνεται αν προσέξει κανείς το πιγούνι τους. Είναι σταθερά δυνατό και πλατύ και μερικές φορές πετάγεται προς τα έξω.
      Ο άντρας Ταύρος περικλείει μέσα του όλη τη μυική αρρενωπότητα του ταύρου, από το χοντρό, κοντό λαιμό μέχρι τα δυνατά μπράτσα και τους μηρούς. Η γυναίκα Ταύρος είναι πιο κοντά στις καμπύλες και το σαγηνευτικό αισθησιασμό που συμβολίζεται από την Αφροδίτη.
     Η προσωπογραφία του Ταύρου: γεμάτο πρόσωπο, με φαρδύ μέτωπο και πιγούνι που εξέχει, χαρακτηρίζει το ζώδιο. Τα μάτια είναι μεγάλα και το στόμα μπορεί να είναι πλατύ.
    Υπάρχει ένας καθησυχαστικός αέρας σταθερότητας στην εμφάνιση του Ταύρου, ο οποίος είναι η απόδειξη της πίστης και ακλόνητης φύσης του. Ωστόσο, μερικές φορές η σταθερότητα αυτή μπορεί να μετατραπεί σε αδράνεια και φαίνεται, στο φυσικό πεδίο, από την τάση τους να παίρνουν κιλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: