Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Η αλήθεια πίσω από το κέρατο





Όλοι μας έχουμε φάει κέρατο, και όλοι ξέρουμε πως αυτή τη στιγμή κάποιος τρώει κέρατο. Όμως δεν λέμε τίποτα για αυτό. Διαλέγουμε να μην το πούμε. Γιατί; Επειδή φοβόμαστε πως θα μπούμε στη μέση; Ή μήπως επειδή αν  το πούμε, αυτό το άτομο δεν θα μας πιστέψει και θα νομίζει πως απλά ζηλεύουμε;

Το κέρατο είναι διαφορετικό για τους άντρες και για τις γυναίκες. Οι γυναίκες κερατώνουν επειδή τους λείπει κάτι στη σχέση τους, δεν νιώθουν πως τις αγαπούν ή πως τις εκτιμούν για αυτό ψάχνουν έναν άλλον άντρα. Όλα βασίζονται στο συναίσθημα, για  αυτό το ευτυχισμένο κορίτσι σπάνια θα παραστρατήσει. Αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τους άντρες, καθώς οι άντρες παραστρατούν συνέχεια.
Οι άντρες κερατώνουν επειδή μπορούν. Ξέρουν πως δεν θα κάνει κανείς τίποτα για αυτό. Δεν τους λείπει κάτι στη σχέση τους, στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές αγαπούν τη σύντροφό τους. Όλα έχουν να κάνουν με το σεξ. Δεν τους ενδιαφέρουν οι άλλες γυναίκες, απλά θέλουν να κάνουν σεξ μαζί τους.

Ο κόσμος τους δεν σταματά, δεν νιώθουν άσχημα για αυτό και σίγουρα δεν νιώθουν διαφορετικά για εσάς. Η ζωή τους συνεχίζεται σαν να μη συνέβη τίποτα. Έχουν κάποιου είδους διακόπτη. Μπορούν να απατήσουν και ύστερα να ξαναγίνουν ο στοργικός σύντροφος μετά τη σκανταλιά τους.

Μην μπλέκετε τα πράγματα. Οι γυναίκες δεν είναι τόσο αθώες. Χρειάζονται δύο για να χορέψει κάποιος! Αν αυτές οι γυναίκες είχαν μεγαλύτερο σεβασμό για τον εαυτό τους, οι άντρες δεν θα μπορούσαν να κερατώσουν, δεν θα είχαν καμία πιθανότητα. Αλλά αυτές οι γυναίκες πάντα θα υπάρχουν εκεί έξω για να απολαύσουν το σεξ χωρίς να αισθάνονται άσχημα.

Μπορεί να έχετε μία ευτυχισμένη σχέση , αλλά ο σύντροφός σας βλέπει και άλλες. Λοιπόν, συγχαρητήρια, σας κεράτωσαν με επιτυχία. Όμως ποια είναι τα σημάδια;

Κρυμμένα status στο facebook
Πιθανότατα να είστε στις περισσότερες φωτογραφίες του και να μην ανησυχείτε, αλλά είναι εύκολο να πει κάποιος, «Αυτή είναι η πρώην μου, δεν έχω σβήσει ακόμα αυτές τις παλιές φωτογραφίες.»

Μία μεγάλη λίστα με σεξουαλικές εμπειρίες πριν από εσάς.
Μην προσπαθήσετε να μου πείτε πως ο σεξομανής σύντροφός σας έχει μετατραπεί σε κάτι άλλο και πλέον μένει πιστός μόνο σε εσάς. Το άτομο που κοιμάται χωρίς να φοράει τίποτα πέρα από τον παλμό του τείνει να μην έχει και πολλές ηθικές αξίες. Μην πιστέψετε ούτε στιγμή πως μπορεί να αλλάξει. Οι πιθανότητες λένε το αντίθετο. Και θα συνεχίσει να το κάνει και πίσω από τη πλάτη σας.

Τυχαία ονόματα του ίδιου φύλου στις επαφές τους.
Για παράδειγμα, ο άπιστος σύντροφος δεν θα ονομάσει τη νέα του περιπέτεια «Μαρία» στο κινητό του. Θα την ονομάσει «Πέτρος δουλειά» και θα την καλέσει κάποια στιγμή. Εντωμεταξύ δεν γνωρίζει κανέναν Πέτρο και δεν δουλεύει κιόλας…..

Όπου και να πάνε παίρνουν το κινητό μαζί
Αν σκοπεύουν να δουν κάποιον πίσω από τη πλάτη σας, δεν υπάρχει πιθανότητα να αφήσουν το κινητό τους κάπου αφύλαχτο. Έτσι αν το κινητό της κοπέλας σας χτυπήσει και εκείνη πεταχτεί σαν τη τρελή μέσα από το μπάνιο για να το σηκώσει πρώτη, κάτι συμβαίνει.

Οποιοσδήποτε γνωστός σας έχει κάτι αρνητικό να πει για το συγκεκριμένο άτομο.
Οι πιθανότητες είναι να ξέρουν κάτι που δεν ξέρετε εσείς. Αντί να σας πουν την αλήθεια, σας πετάνε υπονοούμενα γύρω από το θέμα, διότι ξέρουν πως αν σας το έλεγαν χύμα δεν θα τους πιστεύατε.

Η ρίζα του προβλήματος είναι ο σεβασμός. Το άτομο που κερατώνει δεν σέβεται το σύντροφό του, αυτό είναι το συμπέρασμα. Οι γυναίκες και οι άντρες που παίρνουν μέρος σε αυτό, πολύ απλά δεν σέβονται τον εαυτό τους. Αντί να απαιτήσουν να είναι οι μοναδικοί, συμβιβάζονται με το να είναι οι «άλλοι».

Επίσης έχουμε και τους ανθρώπους που δεν έχουν τη παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει πίσω από τη πλάτη τους, καθώς επιλέγουν να αγνοούν τα σημάδια και να συνεχίσουν με τη φράση «Η άγνοια είναι ευλογία». Ίσως αν όλοι σεβόμασταν τον εαυτό μας και τους άλλους, τότε να μην αντιμετωπίζαμε αυτό το εξέχον πρόβλημα.


ΠΗΓΗ  :astro-live

Δεν υπάρχουν σχόλια: