Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Νερό με μέλι




Τα Οφέλη του μελιού για την υγεία είναι ευρέως γνωστά, αλλά δεν είναι τόσο πολλοί οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα οφέλη για την υγεία από το νερό με μέλι . Το μίγμα αυτών των δύο ενώσεων έχει από μακρού χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαφόρων τύπων ασθενειών και επίσης για την παρασκευή καλλυντικών .Χρησιμοποιήθηκε επίσης ως ένα γευστικό ρόφημα κατά τη διάρκεια διαφορετικών γιορτών .


Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι  με ένα ποτήρι χλιαρό νερό . Με αυτό τον τρόπο θα πάρετε ένα 30 % διάλυμα μελιού η σύνθεση του οποίου είναι ταυτόσημη με το πλάσμα . Στο νερό  με το μέλι σχηματίζετε μία ένωση η οποία αυξάνει την ικανότητα επούλωσης . Αυτό έχει αποδειχθεί επιστημονικά .

Το μίγμα νερού και μελιού απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό. Το μέλι με νερό θα βελτιώσει την πέψη , όλα τα τμήματα του γαστρεντερικού σωλήνα και ενισχύει το έργο των τεμπέλικων  έντέρων . Επίσης, βελτιώνει  και θεραπεύει τα κρυολογήματα και βρογχίτιδα .


Όλα τα παράσιτα που μπορούν να βρεθούν στο πεπτικό σύστημα του ανθρώπου αντιπαθούν κίτρινο χρώμα.  Αυτό το ιαματικό νερό θα καθαρίσει τα έντερα σας  από περιττώματα - Έτσι , εάν αισθάνεστε σαν να κερδίζετε βάρος στην αρχή αυτής της διαδικασίας μην πανικοβληθείτε  . Αυτή είναι η αρχική φάση να τα απομακρύνει  από το σώμα .

Με τον καιρό το έργο του παχέος εντέρου ξεκινά την ομαλοποίηση . Η κατανάλωση αυτού του νερού θα αποκαταστήσει την εντερική μικροχλωρίδα . Με αυτό το πόσιμο νερό αυτό θα πείτε αντίο στην ανεξέλεγκτη ούρηση το βράδυ .

Το μέλι είναι υγροσκοπικο , συλλέγει το νερό , και έτσι , τα νεφρά η κύστη δεν εργάζονται υπερβολικά  κατά τη διάρκεια της νύχτας . Το Μέλι με νερό θα πρέπει να καταναλώνεται νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι γιατί το πρωί το στομάχι μας είναι άδειο και το σώμα μας απορροφά περισσότερο.

Αυτό το καταπληκτικό ρόφημα με εξαιρετικές θεραπευτικές δυνάμεις θα πρέπει να καταναλώνονται τόσο νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ πριν πάτε για ύπνο . Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταναλώσει αυτό το ποτό , όσο είναι φρέσκο ​​, έτσι , μην το προετοιμάζετε .

Από αυτό το μίγμα τροφοδοτεί το δέρμα , μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πλύνετε το πρόσωπό σας με αυτό . Ωστόσο , αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα  φυσικά καλλυντικά που έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους χρόνους .
healthyfood
μεταφραση AnnaSilky

Δεν υπάρχουν σχόλια: