Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Τα μεγαλύτερα trends στα μαλλιά για το 2014


Τα μεγαλύτερα trends στα μαλλιά για το 2014


Κυματιστά, φράτζες και ατημέλητα, πάντα τα μαλλιά της γυναίκας είναι το πιο δυνατό όπλο της

Τα trends στα μαλλιά που έκαναν την εμφάνισή τους μέσα στο 2013 πρόκειται να συνεχίσουν να υπάρχουν και μέσα στο 2014! Δες ποια είναι αυτά.

Τα μαλλιά της Victoria’s Secret

Αυτό το κυμματιστό μαλλί των μοντέλων της Victoria’s Secret δεν αποτελεί ακριβώς trend (καθώς παραμένει το ίδιο χρόνο με το χρόνο) αλλά είναι πάντα επιθυμητό από το γυναικείο πληθυσμό.

Η φράτζα

Ακολουθώντας την Τέιλορ Σουίφτ ή τη Τζένιφερ Λόρενς και πολλές άλλες ακόμα διάσημες κόψε και εσύ τη φράτζα σου. Αν ψάχνεις να αλλάξεις λίγο το στυλ σου αλλά δε θέλεις να κάνεις και πολύ δραματικές αλλαγές, μία φράτζα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Η αλογοουρά

Ψηλή, χαμηλή, αυστηρή ή ατιμέλητη, η αλογοουρά είναι πάρα πολύ πρακτική και μπορείς να τη δοκιμάσεις σε όλες τις εκδοχές της.

Το επιμελώς ατημέλητο

Σταμάτα να ισιώνεις με το ισιωτήρι τα μαλλιά σου καθημερινά καθώς τα μαλλιά της νέας σεζόν είναι πάνω από όλα τέλεια χωρίς προσπάθεια. Το λουκ “μόλις έχω ξυπνήσει και βγήκα” είναι το νέο trend και μπορείς να το υιοθετήσεις και εσύ στην καθημερινότητά σου.

Το χρώμα

Όταν πρόκειται να σκεφτείς τι χρώμα θα βάψεις τα μαλλιά σου σκέψου τις φυσικές αποχρώσεις με μία μικρή παραλλαγή. Κάνε πάρα πολύ λεπτές ανταύγιες ίσα ίσα για να αποκτήσουν τα μαλλιά σου μία λάμψη και μία ζεστασιά.


πηγη http://www.briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: