Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Δουλειές του σπιτιού: το μυστικό για έναν ευτυχισμένο άντρα!






Πιάστε το σφουγγαρόπανο και την χλωρίνη και ξεκινήστε τις δουλειές του σπιτιού. Κάποιοι νομίζετε ότι το λέμε στις γυναίκες… κι όμως όχι. Αναφερόμαστε στους άνδρες, γιατί όπως έδειξε μια έρευνα, όσοι άνδρες κάνουν δουλειές του σπιτιού είναι πιο ευτυχισμένοι.
Οι ερευνητές αυτό που έκαναν είναι να συγκρίνουν τις συνήθειες των ανδρών που συζούν εντός ή εκτός γάμου, με γυναίκες στη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Δανία, την Ολλανδία, τη Γερμανία και τη Βρετανία για να βρουν πόσο συγκρούεται η επαγγελματική με την προσωπική τους ζωή καθώς και τα διάφορα μυστικά της ευτυχίας τους. 
Και αυτό που ανακάλυψαν είναι ότι όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουν οι άνδρες στις δουλειές του σπιτιού τόσο πιο ευτυχισμένοι είναι. Το αποτέλεσμα μπορούμε να το καταλάβουμε γιατί σκεφτείτε ότι όσο ο άνδρας κάνει περισσότερες δουλειές… τόσο λιγότερη γκρίνια θα έχει από την σύντροφό του, έτσι δεν θα καβγαδίζουν τόσο συχνά. Από την άλλη οι άνδρες που δεν σηκώνουν ούτε το ποτήρι να το βάλουν στο νεροχύτη… τα «ακούνε»  από το πρωί μέχρι το βράδυ…   Πόσο ευτυχία μπορεί να νοιώσει αυτός ο άνδρας;


Δεν υπάρχουν σχόλια: